Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (23)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně seriálu, bych mohl mít rozporuplné pocity, protože jsem se těšil na pořádný horor s mrazivou atmosférou a brutálním násilím, místo toho jsem viděl akční komedii plnou hlášek a brutálního násilí. Vzhledem k tomu, že mám rád černý humor, rychle jsem přizpůsobil své myšlení nastalé situaci a mohl jsem si celou jízdu s Ashem a jeho partou pohodově užít. Až na čtvrtou epizodu jsem byl velmi spokojen a pekelně jsem se bavil. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada nepříliš hororového seriálu Ash vs Evil Dead je z mého pohledu hororového experta zajímává především tím, že jednotlivé epizody nesou zcela charakteristický rukopis daného režiséra, což běžný divák obvykle vůbec není schopen postřehnout. Před projekcí Ash vs Evil Dead jsem neměl žádné tušení o tom, kdo je autorem jednotlivých dílů a přesto jsem po shlédnutí spolehlivě určil, který tvůrce vytvořil konkrétní epizodu. Tedy příště prosím méně Raimiho (El Jefe (S01E01)) a více Jacobsona (The Dark One (S01E10)) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Evil dead na televízne obrazovky formou tohto seriálu príjemne prekvapil. Hororová komédia so svojským humorom, prekvapivo dobre zvládnutými maskami, ktoré pôsobia vtipne a zároveň desivo, potoky krvi a inteligentný Ash sú príjemným spestretím aj pre náročnejšieho filmového fanúšik. Prvá séria 75%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společnost Renaissance Pictures byla založena v 79. roce Raimim, Tapertem a Campbellem. Vlajkovou lodí se stal Evil Dead a zbytek už je historie. Z kultovky se stala trilogie, muzikál a teď máme i seriál. Později přišel Darkman, Hercules, Xena a Legend of the Seeker. A i kdyby člověk tohle všechno nevěděl, podvědomě by si k podobnostem z těchto show došel. Fanoušek určitě. Takže to jediné, co v Evil Deadech chybělo, tedy nahá Lucy vstávající z popela a Lucy recitující z Necronomiconu, a to se děje v seriálu. Konečně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Americký režisér Sam Raimi, spolu so svojim starším bratom scenáristom Ivanom Raimim, oživili v roku 2015 kultové horrorové dielo. Fanúšikovia fenoménu "Evil Dead" sa opäť môžu stretnúť s charizmatickým Ashom J. Williamsom a vrhnúť sa do boja proti temným démonickým silám. Tento krát vo forme televízneho seriálu, ktorý nesie názov "Ash vs. Evil Dead". Prvá séria pozostáva z desiatich častí: 1. Jefe, 2. Návnada, 3. Knihy z druhej strany, 4. Brujo, 5. Hostiteľka, 6. Zabiják vrahov, 7. Oheň v diere, 8. Ash proti Ashovi, 9. Kniha viazaná v koži, 10. Temná. Je to šialená jazda plná krvi, násilia, hnusných démonov a čierneho humoru. Ash sa oháňa svojou motorovou pilou, strieľa na všetky strany z brokovnice so zrezanou hlavňou a hádže jednu drsnú hlášku za druhou. ***** ()

Galerie (183)

Reklama

Reklama