Reklama

Reklama

Harlequin 1 - Záměna

(TV film)

Obsahy(1)

Všechno to začalo ve chvíli, kdy rozmařilá pařížská modelka Dominika požádala svou sestru Kimberly Jamisonovou, aby ji na nějaký čas zastoupila. Jsou to sice dvojčata na první pohled k nerozeznání, ale povahově jsou zcela odlišné. Kimberly není tak "bujará" a spíš než večírky a tancování ji baví knihy. A teď po ní Dominika chce, aby se na několik měsíců stala modelkou vyhlášeného módního salonu Duroche. Nakonec se však Kimberly nechá přemluvit, a tak se jednoho dne objeví v salónu jako Dominika. Přestože má obavy z prozrazení, zejména pokud jde o bystrého Philippa de Claremonta, situace se ukáže příznivější, než se by se vůbec mohlo zdát. Claremont je totiž "novou" Dominkou nadšený. Jenže pak někdo ukradne v salónu několik drahých modelů a podezření padne právě na Dominiku. Claremont na ni nastraží past, ale než se naděje, spadne do ní sám, protože se do Dominiky zamiloval. Ona ho sice také miluje, ale nesmí dát nic najevo, protože pak by vyšla najevo pravda. Jenže Claremont ji miluje čím dál tím víc a Kimberly se ocitne před osudovým rozhodnutím. Zachovat tajemství své sestry nebo ztratit Claremonta? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Aj keď film Zámena nie je práve klenotom kinematografie a nevyznačuje sa ktovieakými kvalitami, rozhodne mu nechýba potenciál; akurát je natočený viac harlequinovsky, než je preň vhodné. Ale to až v druhej polovici, keď nastupuje aj romantická zápletka okorenená intrigami, prvá polovica je vcelku príjemná a dynamická. Herecké výkony kanadsko-maďarskej produkcie sú zväčša priehľadné a nepresvedčivé a celé to pôsobí akoby narýchlo zbuchnuté, no nedostatky zase vyvažuje hudba, zábery Paríža, kostýmy a dynamický strih. Všetko je také pol na pol a dokonale priemerné, no nemôžem si pomôcť, vždy si tento film rada pozriem. ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Studentka dějin umění se stane modelkou (chachá), to jsem si nemohl nechat ujít. Kim nemá na výběr a zastoupí svou sestru (dvojče) v roli světově známé modelky. Kim však nezapře své uměleckohistorické nadání a začne zkoumat um. díla v Paříži (její znalecké metody jsou tím nejvtipnějším na celém filmu ). Proboha, ten film je z roku 1994 ?? jsem si myslel, že to jsou tak 80. léta...HUDBA: Brent Barkman, Carl Lenox ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tady, jelikož se mi vyčerpává moje filmotéka, tak začínám koukat na romantikcké braky. Ne že bych se nějak snažil na ně koukat, či je nějak moc vnímat, ale co mi zbývá. Naneštěstí mi HArlequin přijde o něco málo lepší než šílenosti od Danniely Steelové. Pravda je tu moc ramonatiky moc pusinkování, ale narozdíl od Steelové tu je aspon nějaké napětí(Steelová se zaměřuje jen na romantiku). Nějaká akce tu je taky takže nemůžu říct že bych se vyloženě nudil u těch scén kde se furt někdo líbá. Nicméně tomuto filmu musím dát ještě trochu podprůměrnou známku, přeci jen tohle je ještě trochu ze slabého soudku. No nic já jdu na další romantiku. A ne že bych se těšil:-) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Když zvolíte Harlekýna musíte předpokládat že děj je předem daný : tenhle film byl součástí nějakého balíčku filmů - roky jsem se k němu nedostala.Ale před usínáním je dobrý ..Překvapilo mě že není až tak unyle přeslazený jako některé pilcherovky..Je na něm znát že před 20 lety se točilo trochu jinak.Trpělivá kamera to se musí nechat.Na kvalitě se podepsaly výkony některých herců kteří to se svou snahou přepískli. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama