Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde si vzal takého debila?“ – „Neviem, keď som ho videl prvý raz, vyzeral šikovný.“ Presne pre TOTO nemám rád home invasion. Lupiči neprehľadávajú dom, hoci im práve pod nohy z poschodia padol mobil. Keď baba hore kričí o pomoc, nepočujú ju, ale len čo sa jej z rúk vyšmykne krabica s knihami, sú z toho hotoví. Chlapík zavolá na políciu a povie, že jeho a jeho priateľku chce zabiť trojica magorov a policajtkou je schladený informáciou, že pokiaľ neudá presnú adresu, tak nikto nepríde (!). Lupičom príde na pomoc jedna osoba, babe napadne vyliezť z okna až na samom konci, macher má hajzla pripútaného remeňom k dverám a nijako to nevyužije, na čo bolo dobré spustenie alarmu to som tiež nepochopil (a prečo tam vlastne liezol aj on, keď stačilo, aby sa štverala iba ona?) a doslova trápne bolo, keď posledný grázel, hoci by mal utekať, len kvázi strašidelne pomaly kráčal. K tomu asi 10 debilných naschválov ako „uprostred mesta nikto nechodí po ulici a keď niekto predsa len ide, je to náhodou ďalší vrah“. Koniec bol vskutku absurdný – týpek má činžiak plný zohavených ľudských mŕtvol, ale s hrdinkou si dá prácu, komplikovane ju unesie a pokreslí a chce rozporciovať (ale samozrejme ju pri tom nevyzlečie úplne, ale iba do spodnej bielizne, lebo rozseknuté lebky môžu byť, ale nahá žena nie). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film nečekaným překvapením. A i přes neoriginální zápletku je to hodně podařený Home Invasion. Mínusem je pomalejší rozjezd a né až tak povedený finále. Zabijáci moc rozumu taky nepobrali a jejich chování je naprosto debilní. No ale na tohle jsem si u podobných filmů už zvykl. Naopak hlavní hrdinka si počíná celkem logicky a je vidět, že přemejšlí. Má " větší koule" jak všichni chlapi dohromady. Taky musím pochválit práci kamery kde třeba scéna s padajícím mobilem byla luxusní. Najde se tu i nějaká krev a celkem podařený gore efekty. Ikdyž jich tady moc není. Ale ještě lepší než kamera je hudební ( zvuková ) stránka filmu. To je masakr. V potřebných chvílích dodává scénám ještě větší grády a film tím dělá kurevsky napínavej. I díky 80 minutové stopáži je to pohodová hororová jednohubka. Která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V nesprávnu dobu na nesprávnom mieste sa ocitá mladá realitná makléra spolu s priateľom, ktorí sa v jednej zo starších budov nečakane stávajú svedkom vraždy posledného nájomníka. Z vytúženého romantického večera sa tak stáva súboj na život a na smrť s trojicou bezcitných vrahov. Prečo sa ja len "cítim urazený" keď sledujem film, kde inteligencia postáv nedosahuje ani len úroveň ľudí s IQ 70, ktorí si ho zápisom do zdravotnej karty plnohodnotne zaslúžili. Čiastočná chvála aspoň za poslednú pol hodinku, inak by moje hodnotenie "zamávalo" s nejedným užívateľom milujúcim horor žáner. Tento z džungle do paneláku presunutý "Eden Lake" padne k hodnoteniu 50% skôr ako 100 krát povieš: "strč prst skrz krk" - 50%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Má to své chvíle a mohlo to být i vcelku velkolepé. Úvod mne však jak se patří znechutil a pak už se jen těžko divák dostává zpět do děje. V bodě, kdy mladý pár začíná bojovat o holý život, jsem to už viděl vcelku nadějně a zvažoval i vyšší hodnocení. Nicméně se však tým produkce stihne již po několika nápaditých scénách zcela vysílit a ve finále se uchýlí zpět k té své zmatečné nudě, jenž mne zaručeně vyvede z koncentrace. Poslední zápas to sice alespoň stabilizoval na ten průměr, ale žádná velká sláva. 57% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

I přes krátkou stopáž, jsem se tak nějak po té nudnější polovině (vánoční úvod, ale příjemně navnadil) cítil zklamaný. No naštěstí po té amatérské partičce, přišel na scénu pravý čistič, který se fakt s ničím nesral a teprve s ním nastalo to pořádné dusno v baráku. Dojde na pár pěkných Gore scén, hlavní dvojice byla celkem sympatická a finále hezky ujetý, přímo pod kanálem z rušné ulice, fightík mezi blondýnou ve spodním prádle a nabušeným řezníkem. Ale přijde mi, že takových Hororů, jako je Sweet Home, jsem už viděl mraky a více jak na tři * to tady asi nevidím. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama