Reklama

Reklama

Living Darkness

(amatérský film)
Česko, 2015, 5 min

Obsahy(1)

21. Prosince 2018 se ze tmy vynořilo zlo. Vyřadilo téměř všechny elektronické a světelné přístroje. Byl slyšet nářek lidí, které temnota vtahovala do sebe, aby z nich učinila své otroky. Nemrtvé. Přeživší se snaží zůstávat na světle, kde temnota nemůže zaútočit. Ale nemrtví mohou. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Allica 

všechny recenze uživatele

Žánr jako takový tu funguje přesně podle hororových postupů, chtělo to ale víc zapracovat na vizuální stránce filmu a závěru děje :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Těmto rychlovkách nedávám nikdy příliš šancí na úspěch, takže jsem do toho šel bez jakéhokoliv přehnaného očekávání. Amatérská tvorba je určitě pěkný koníček a já fandím nejrůznějším soutěžím, protože každý by měl dostat šanci – mnohdy se najdou skutečně nadějní mladí tvůrci, kteří ovšem nemají peníze na to, aby dokázali prorazit s nějakým zajímavým filmem a tak většinou jejich díla končí na youtube. Mě ani nevadí, že se podobné věci objevují na CSFD, pořád lepší než hudební videoklipy a reklamy. Tento kousek by potřeboval pořádně vypilovat a snad by slavil i úspěch. Atmosféru se tu vskutku snažili tvůrci vytvořit, ale těch pět minut je sakra málo. Navíc to chtělo lepší závěr!!! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikl za pouhých 10 hodin. Čas zahrnuje: napsaní scénáře, natáčení, střih, ozvučení a barvení, složení hudby. (Wolfíček)
  • Film stál 10 korun českých. Platilo se pouze za kečup, který se použil jako krev zombie. (Wolfíček)

Reklama

Reklama