Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $22,729Tržby Celosvetovo $1,667,000Tržby za predaj DVD v USA $996,929 //počet predaných kusov ?║ Také priamočiare béčko, bez zbytočne hlbšieho tápania čím by sa príbeh viac komplikoval, takže samotný námet újde, nejaké to napätie či občas sklúčujúce momenty. /55%/ ()

petero 

všechny recenze uživatele

Brad Anderson je možno dobrý v budovaní psychohororov keď má v ruke slušný scenár, tu však poriadne narazil. Jeho vizuálne podanie nie je tiež nijak očarujúce aby zaujalo, keď už scenár nie je bohvieaký a herecká elita mu v tom tentoraz tiež nepomohla na čele s talizmanom nepodarených filmov Haydenom Christensenom. A tak film o miznúcich ľuďoch v tme a skupinke snažiacej sa prežiť v miestnom bare je na vcelku slušný námet variujúci Carpenterovu či Darabontovu Hmlu, poriadnym sklamaním vedľa ktorého i End of Days vyznieva ako podarený film. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet (priznám sa, že si nespomínam na nič podobné), ktorý mohol byť pútavejšie spracovaný po stránkach atmosféry, nápaditosti a deja (asi si Anderson tieto položky vyčerpal u Mechanika). Vizuálna a hudobná stránka je OK, škoda že zbytok filmu pláva len v priemerných vodách. ()

Krouťák odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň jednu hvězdu, opravdu chtěl.. Ale faktem je, že takové NIC jsem od loňských Bastardů neviděl. Z traileru čišelo napětí a i když jsem nečekal bůh ví co, tohle opravdu ne. Čeho se mi tedy dostalo ? Dostalo se mi 92 minut trvajícího utrpení v podobě nulové atmosféry, nicotné (né-li žádné) režie a nezáživných herců, balancujících nad dialogovou propastí (wtf pane scénárista ?) .. Pravdou je, že Vanishing on 7th Street nefunguje na žádné úrovni. Ani thrillerové a už vůbec né hororové. Tento výtvor bohužel splňuje všechna kritéria naprosto zbytečného filmu a totální ztráty času. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Působivé :)...jednohubka, při které mrazí od začátku, do konce. Anderson rozhodně atmosféru umí...nepotřebuje k tomu drahé triky ani krev. Audiovizuál totiž funguje na jedničku za pomoci obyčejných stínů, které jsou podpořené děsivými zvuky(hlasy, naříkání apod.). Scénář možná mohl být vymazlenější a charaktery postav propracovanější, pár nelogičností by se taky našlo, ale na ploše 90 minut se všichni snaží a mně osobně každé jedno zmizení "projelo" celým tělem. Po dlouhé době (od Probuzení) "pořádný" film s Haydenem Christensenem. 6/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama