Reklama

Reklama

Mladá vdova Madison žije v nádherném domě spolu se svými dvěma potomky. Dům však vypadá krásně jen z venku. Rodinu, která v něm žije, straší duchové... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Z ošklivého káčátka Ali Larter vyrostla překrásná ženská a bohužel je to jedno z mála pozitiv tohodle úplně zapadlého snímku.Musim bez debat uznat, že námět je super, atmosféra hutná a některý lekačky smrtelný pro každýho s nedorostlou srdeční chlopní, ale režisér ten složitý scénář vůbec nedokázal věrně převést na plátno a občas je v tom takový bordel, že snad i samotní tvůrci ve střižně netušili, co že to vlastně natočili na filmové plátno.Diabolical není špatný film a určitě by si zasloužil víc jak 44%, není hloupý ani nudný, ale neskutečně zmatený a strašně nedořešený.Legrand by mohl knižně vydat scénář a upravit ho, rád bych si ho přečetl, látka měla obří potenciál.55%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak si Alistair Legrand na Jamese Wana hrál. Nejsem si jistý, jestli nebudu Ďábelňákovi zbytečně křivdit, protože už mi přetekla míra trpělivosti, ale je mi to jedno. Fakt mě nebaví pořád dokola sledovat samohybný dveře v barácích, který jsou v exekuci, protože nějaká famílija má takový či onaký problém. Nasrat, nic. Do sci-fi se to překlopí až v závěru, ale s tím hororovým klišé, které mu předchazí, to působí spíš přiblbe. Pro hororové zelenáče asi OK, ale mě to neuspokojilo, i když úplný začátek zas až tak marný nebyl. 40% ()

Reklama

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je spojení sci-fi s hororem super. Ale spojení, které je spíše rozpojením, v němž sci-fi složka vůbec nepasuje k té hororové, to není super. Po skončení snímku jsem dlouho přemýšlel, co mi vlastně uniklo a nakonec mi došlo, že pokud to není podle nějaké Legrandovy knihy, tak asi vůbec nic. Franklyn all over again.. A důsledně zamlčená premisa filmu není ani zdaleka tak zajímavá, jak by se zdála být.. P.S.: Původně jsem to měl na jedné *, ale protože je to debut a vizuál Johna Frosta včetně triků je velmi zdařilý, tak dávám dvě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o prokletých domech nebo těch, ve kterých straší, je jako hub po dešti. Některé jsou opravdu vynikající, mají hutnou až děsivou atmosféru a divák se u nich nenudí. Pak jsou tu takové, jenž jsou se svou kvalitou dost na štíru, přesto dokáží jejich tvůrci přijít se zajímavým nápadem, no a v neposlední řadě je tu celý zástup podprůměrných shitů, které se snaží vykrást kdeco. Tento kousek patří někde mezi druhou a třetí skupinu. Má sice zajímavou tvůrčí myšlenku, některé efekty nejsou vyloženě špatné a dokonce se tu párkrát doslova zablýskne zajímavá atmosféra, ale jako celek to moc nefungovalo, místy dost nudilo a „scifi“ závěr taky zrovna moc neoslnil. Byla velká škoda, že když už se podařilo vytvořit potřebné napětí a atmosféra houstla, vždy to trvalo jen velmi kratičký okamžik a navíc si nešlo nevšimnout, že spousta scén byla vykradena z jiných filmů. Nejvíc jsem se asi těšil na Ali Larter, která si mě získala v prvních dvou Nezvratných osudech. Tady si nevedla vůbec špatně a i svým výkonem pozvedla kvalitu celého filmu alespoň na lepší podprůměr. Nějak neurazili ani představitelé dětských rolí, což beru taky jako jedno menší plus do finálního zúčtování. The Diabolical nebude patřit mezi moje oblíbené filmy, ale podívat se na něj určitě dá – i když asi jen jednou a bohatě to stačí…40% ()

Iveta47 

všechny recenze uživatele

O obsahu filmu písať nebudem,lebo sa dá vyčítať vyššie,ale nesúhlasím s tým,že to bolo chaotické slabé a nelogické.Niektoré filmy treba skutočne sledovať úplne od prvej minúty aby sme skutočne pochopili o čo ide.Ja väčšinou nepozerám filmy sama a ak mi aj niečo unikne mám po ruke niekoho kto mi pomôže pochopiť dej,lebo niekedy je to fakt tak zamotané,že človeku ľahko utečú súvislosti....preto tvrdím,že tento horor má svoj dej aj logiku a určite si nezaslúži také nízke bodovanie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama