Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna požádá Elliota, aby sledoval volání z neznámého čísla. Dom se pustí do pátrání a Cisco objeví v chytrém domě něco nečekaného. (Netflix)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa osobne jeden z najlepších dielov, i keď nedokážem ani obhájiť poriadne prečo. Zrejme preto, že nepôsobí takým roztriešteným dojmom ako niektoré epizódy, ktoré sa snažia rovnomerne ponúkať informácie o všetkých dejových líniách. Toto je veľmi ucelené, napínavé, výnimočne atmosférické a veľké navnadenie na finále. Proste slučky sa sťahujú na všetkých frontoch a človek sa už nevie dočkať ako skončí celá séria. Len taká poznámka, ono ten popis mladík v šiltovke s porastom je dosť všeobecný, ale tak z hľadiska dramaturgie to asi inak nejde. ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Dosť napínavý diel o vyšetrovaní FBI a Wellickovi, posledných 15 minút to je dosť našľapnuté a takmer bezchybné. Dúfam, že sa už konečne dozvieme o Wellickovi, pretože celá táto séria je len behanie okolo neho, ale zatiaľ sme toho veľa nezistili. Moje hodnotenie: 90% ()

Reklama

xzajox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna s najviac zapamätateľných častí, hlavne vďaka koncu. Vlastne všetky posledné časti mávajú tendenciu eskalovať dej vyššie, ako tie predošlé. Inak, mne to síce nevadí, ale hudba v posledných minútach mi pripadá ako "požičaná" od Daft Punku. Konkrétne zo soundtracku pre Tron Legacy, skladba "Armory". ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně netradiční díl s dost netradiční atmosférou. Velice mě potěšilo, že bylo v tomto díle konečně naprosté minimum Angely. Naopak mě zarmoutilo, že jsem se v mnoha částech trošku nudil. To neustálé pátrání po Wellickovi začíná klouzat trošku do nudy. Naopak zcela luxusní je závěr, kterým nás provází zřejmě nejlepší soundtrack, který byl doposud k poslechu. Opravdu neskutečně to gradovalo a zimomriavky se po mně proháněly na saních. Závěr série bude určitě luxusní záležitostí. ()

GuderianVoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sam Esmail je pro mě skvělý tím, že natáčí zdlouhavě a napínavě. Celý tento díl jsem zkouknul jedním dechem, naprosto doporučuji - tento díl vás prostě přišpendlí na pohovky či židle a nepropustí vás ani po jeho konci. Další díl prostě potřebujete vidět, potřebujete rozuzlení, které vám tento díl neposkytnul. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama