Reklama

Reklama

Recenze (7)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemastné, neslané, takto nejak by som nazval túto epizódku, v ktorej Nicka najprv ZJEBAL mexický vedúci v novej kolónii, kde musí poslúchať na slovo, lebo predtým sa zahral na hrdinu, keď išiel s jednou peknou CHIKITOU na výmenný obchod, a tak aby odčinil svoje, akože nelichotivé skutky, tak helfne vedúcemu s falošnými liekmi, ktorými zásobuje gang, ktorý na oplátku poskytuje cenné potraviny, áno, a do tejto krásky sa zabuchne. V Hoteli zatiaľ ostatní riešia to, že Ofelia sa vyparila, ako smrad, alebo treba vyhnať z izieb živých - mŕtvych, Alicia dostane nápad, ako rýchlo a účinne sa zbaviť týchto nepohodlných, keď k tomu musia ešte spolupracovať s ostatnými obyvateľmi hotela, ktorí sú spočiatku neústupní ! Bohužiaľ, opäť sa stalo to, že som mal dostatočný pocit, že sa pozerám na vymetených dementov, a to vo veľkom merítku, niekedy to kompenzujú vynikajúcimi scénami, ale tentokrát, nie ! Hádam sa polepšia ? ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi myšlenka "bejsky" v hotelu i ta u mexického velko-města. A i když přicházím nachuť Alejandrovi (lékárníkovi z předměstí), tak už je ruka v rukávu, aby jste mě pochopili, Nick to dal dohromady s Lucy, tak vše může jít do kytek, ale základna v hotelu má stále šanci na přežití, protože tam se nic nekazí. I když známe TWD, nic není na dlouho a ani sympatický srdcař Victor se zbytkem grupy asi nesetrvá na místě, však kdo ví kde skončila Ofélie, a jestli jí nehrábne stejně jako jejímu otci,v tomhto seriálu se to může klidně stát !... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z krajně debilních dílů. Děj prakticky stojí na místě. Každý by se rád někde zakempil a čekal na kdovíco. Naprosto zbytečný díl. Závěrečné zlikvidování zombíků se sklony k sebevraždě bylo převelice trapné. Jinak, feťák si našel pěknou frajerku, kterou se mu podařilo dokonce i zneužít. Jinak se divím, že v seriálu není více neplánovaných početí. Přeživší se musí po večerech hrozně nudit a antikoncepce asi taky není k vidění na každém kroku. Vážně dost nepěkný díl, ale už název naznačoval, že by měl stát za hovno. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama