Reklama

Reklama

Klec pro panenky

  • Česko Velký domeček pro panenky (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Krásné vězeňkyně dřou v bažinách a trpí ponižováním od své sadistické dozorkyně v jedné z banánových republik. Ženy (v čele s lesbickou prostitutkou Grear) uhánějí dodavatele potravin, který jim občas propašuje i nějaké ty cigarety nebo drogy. A mimoto plánují, jak se z pekla džungle dostat... (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z trojice WIPek natočenejch na Filipínách s Pam Grier. Řekl bych, že je to v podstatě stejný jako předchozí Women in Cages ze stejného roku. Je tu spousta podobností. Za všechny jmenuju třeba. Lokaci-Filipíny. Je u pár stejných hereček. Jen Pam Grier oproti Women in Cages vyměnila roli dozorkyně za vězenkyni. I zde máme fetku(drogově závislou) která si musí píchat. Jen nahoty je tu o trochu míň a i na tom mučení se tu o proti výše zmiňovanému Women in Cages taky šeřilo. I zde samozřejmě dojde na útěk. Takže by se dalo říct, že je to skoro jako přes kopírák. Bonusem je tu snad jen Sid Haig kterej ve filmu Women in Cages nehrál. The Big Doll House taktéž na 2hvězdy. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Big Doll House je zábavný béčkový snímek z produkce Rogera Cormana. Nemám moc přehled ve WIP exploiťácích, ale tohle bude zřejmě jedna z těch klasik žánru. Jak je asi každému jasné, film nemá převeliké kvality, ale dá se na něj krásně v pohodě koukat a může posloužit jako zábavná oddychovka nebo lahůdka pro hledače zajímavých béček sedmdesátých let. Osazenstvo ženské věznice je hezké a krom dominantní Pam Grier můžeme zhlédnout ve vedlejší roli i mladého Sida Haiga jako zásobovače Harryho. Líbilo se mi pár dobrých scén a finální přestřelka taky ušla. Finální věta nasadila celému snímku korunu. Kdyby jen byl dějový spád trochu svižnější, šel bych s hodnocením nahoru, ale i tak jde o opravdu povedené béčko, které nikoho nemůže vyloženě zklamat. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Film zcela nesmyslně uváděný na LFŠ 2012 v sekci blaxploitation neobsahuje nic, co by ho jakkoli řadilo do proudu černošské paralelní popkultury 70. let. Fakt, že se v něm poprvé ve větší roli a bez svršků objeví Pam Grier z něj rozhodně blaxploitation nedělá. "Klec pro panenky" naopak je zakládající a současně i esenciální snímek exploatační subkategorie women in prison neboli filmů z ženských věznic. Vyprávění lze popsat jako důsledně odfajfkovaný seznam povinných žánrových sekvencí – od šikany při příjezdu přes sekvence ve sprchách či kočkování až po mučeníčko a plánování útěku. Řemeslně toporné dílko dostatečně okouzlí svou přímočarostí a nezapře produkční štempl krále braku Rogera Cormana. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasický sedmdesátkový flák se spoustou polonahých krásek. V tomhle případě pod zámkem v nějaký jihoamerický věznici, pod taktovkou ošklivý dominantní dozorkyně. Holky se buď hádají, pracují v bažině, nebo zosnují útok, prostě samý srandičky. Průser ale je když se nějaká proviní, to ji pak autority třeba strčí opalovat se do klece, nebo na elektrošokovou terapii. Do tábora taky pravidelně jezdí dodavatel zboží (Sid Haig jak vyšitej) se svým parťákem, dva styloví nadrženci, kteří mají jediný přání a to sice vrznout si s jednou z všudypřítomných samiček (nejvíc pozornosti samozřejmě přitahuje hvězdná a trochu nadřazená Pam Grier). V celku se toho moc nestane, krom bahenního souboje a závěrečného útěku což už docela akce je, ale hlavně je to film na pohodu s pěknou písničkou na začátku a na konci a hezky se na to kouká. I'm not gonna rape one of them, one of them is gonna rape me! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle neberu.. Málo nahoty. Násilí, polovičaté. Akce, minimum. Chemie 0. Pam Grier, do počtu. Příběh, odnikud nikam. Snad jen ta sadistická šéfová dozorců co vážila cca 30kg a měla na hlavě více vlasů než svaloviny na těle, byla správně ujetá. Sid Haig byl vcelku vtipnej.. A asi tam bylo pár momentů které naznačovaly jakýsi teoretický potenciál... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel na Filipínách, kde byla Grier nakažena smrtelnou tropickou nemocí a téměř zemřela. Ztratila své vlasy a byla dočasně oslepena na téměř měsíc. Trvalo téměř další rok, než se úplně zotavila. (Karlos80)

Reklama

Reklama