Reklama

Reklama

Katy Perry: Prismatic World Tour

(koncert)
  • Česko Katy Perry: The Prismatic World Tour (více)
Hudební / Dokumentární
USA, 2015, 116 min (Director's Cut: 88 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncertní film Katy Perry: Prismatic World Tour nabízí smyslovou explozi plnou dech beroucích divadelních čísel a nakažlivých popových písní, díky kterým je Katy právem považována za jednu z největších hvězd současné populární hudby. Turné, na jehož výsledné podobě se podílel režisér Baz Halpin společně s Katy, přináší fanouškům vizuálně podmanivou show, která odráží zpěvaččinu neskonalou vášeň pro zábavu i umění. (HBO Europe)

(více)

Recenze (17)

otík 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl zvědav, co to ti mladí dnes vlastně poslouchají, a tak jsem využil možnost na Artu shlédnout tento koncert. No co mám povídat - písně neznám a vůbec mě nezaujali (snad jen úvodní čtvrtka koncertu byla hudebně zajímavá, zbytek naprosto o ničem), Katy Perry běhající v sukýnce nebo skoro kalhotkách mi vůbec nepřirostla k srdci a její show určitě na živo musela být bomba, ale v tv to nevyzní. Celkově jsem zklamán, asi už dnešní moderní hudbě nerozumím. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Naživo člověk překousne asi mnohem víc. Když jsem na ní byl v únoru v Praze tak jsem ten její zpěv nějak neřešil (věděl jsem dopředu že neumí zpívat), show hezká určitě nákladná. Ale když jsem se potom díval na youtube na liveko tak už to prostě nebylo ono. Zpěv se nedal poslouchat a část s kočkama byla extrémně kýčovitá. Z Katy se stala stejná figurka jako kdysi z Rihanny a Lady GaGa. A Kylie s Madonnou se jejímu titulu nejvíce výdělečné zpěvačce roku 2014 jen pousmívají z rohu :)) Takže hodnotím jen její písničky (které fakt zbožnuju) a tu super atmosféru naživo. __70%__ ()

Reklama

Ripley 

všechny recenze uživatele

Hodnocení koncertů,videoklipů a hudebních dokumentů není až tak úplně fér,jelikož bývá neobjektivní.Záleží na tom,jak se komu daný interpret zamlouvá.U Katy to mám následovně.Líbí se mi několik jejích singlů.Líbí se mi ona jako žena a jednoznačně je tento koncert velkolepá show.O něco horší je to s jejími hlasovými možnostmi.Rozsah je slabší,občas jí něco ujede,vokalistky jsou někdy slyšet více než samotná Katy a ne zcela vše mi přišlo jako 1OO% live.I přesto jde o povedené turné,které příznivce rozhodně nezklame. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejveľkolepejších koncertných predstavení ostatných rokov. Za scénu s obrovskou projekciou, lietajúcimi muzikantami a ďalšími nápadmi by sa nehanbila žiadna z najväčších hviezd, ku ktorým sa zaradila aj Katy Perry. Niekto raz musi na tróne staršiu popovú kraľovnú nahradiť. Kostýmami sa to už podarilo, su nápadité, sexy, veselé, občas svietia, k tomu vlasy čierne, blond, ružové alebo zelené. Už len doladiť občas horšiu intonáciu a bolo by to dokonalé. Aj tak ma dostala rocková úprava I Kissed a Girl s lietajúcimi gitaristami, nie nadarmo je to jej prvý megahit. O zábavu sa postarali aj diváci, ktorých pohotová moderátorka Katy pozývala na pódium. Nakrátko zahviezdil aj párik, keď oko kameramana dokázalo medzi divákmi nájst a nafilmovať skutočnú žiadosť o ruku pri skladbe Unconditional Love. Treba pochvaliť ČT, že zaradila neskrátenú verziu koncertu, dve hodiny ubehli ako nič. Silné štyri hviezdy, ku piatim chýbalo len vidieť naživo, iba neviem, ako by som sa zaradil k výskajúcim dievčatám. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Káča začala robiť hudbu pre "dospelých" až od ďalšieho albumu a ten bol, tak nejak neprekvapivo, prepadák. Show je pripravená skvele, ale čo ma neskutočne iritovalo, boli príhovory počas piesní, zbytočne dlhé, pokojne mohla stihnúť dať dve piesne navyše. Taktiež som bol prekvapený, že publikum na tribúnach poväčšinu času sedelo, lenže dnes nie je dôležité si koncertu užiť, ale hlavne si ho natočiť. Katy pripravila aj reč ohľadom "selfie disease", ale nakoniec si urobila s fanúšičkou usfie, alebo ako to nazvala. Vzhľadom na novú, kvalitnejšiu produkciu bolo zrejme nasledujúce turné lepšie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Záznam obsahuje záběry ze dvou koncertů z Austrálie při turné na konci roku 2014. (novoten)

Reklama

Reklama