Reklama

Reklama

Star proti silám zla

(seriál)
  • USA Star vs. The Forces of Evil
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2015–2019), 28 h 12 min (Minutáž: 20–23 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Hvězduše Motýlová je neobvyklá princezna, odvážná dívka, kterou rodiče pošlou kvůli bezpečí z jiné planety na Zemi, a která změní životy všech kolem sebe, zatímco bojuje se zloduchy. (Disney Channel)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (5)

Star Comes to Earth/Party with a Pony (2015) (S01E01) 

Tak zatím mě to bůhvíjak neoslovilo, špatné to není, ale oba díly mi připadaly poněkud průměrné. Postavy mi zatím moc k srdci nepřirostly a ani je neshledávám bůhvíjak zajímavými, snad kromě té hlavy. Jinak to svojí ujetostí připomene Wandera (ze kterého podle mě převzala pár scén, aspoň mi to tak připadalo), avšak jeho kvalit to zdaleka nedosahuje. Ale co já vím, třeba si to postupně zamiluji, vždyť i Městečko záhad mi zpočátku připadalo dost průměrné a nakonec jsem i zvažoval, že si ho dám do topky (dal bych ho tam, ale je tam málo místa). Takhle zatím za 3* a uvidím, co další epizody. Lepší díl: Party with a Pony. ()

Monster Arm/The Other Exchange Student (2015) (S01E02) 

Tak pořád mě to nechytlo, kvalitou podobné první epizodě, oba díly průměrné, byť jeden byl trochu lepší a jediná postava, co se mi tam zalíbila, se evidentně jen tak nevrátí. Navíc Star mě nijak neoslovila a Marko si moje sympatie taky nezískal, takže nevím, jak dlouho tomu budu chtít dávat šanci. Lepší díl: Monster Arm. 3* ()

Match Maker/School Spirit (2015) (S01E03) 

Vyloženě slabé, a to platí o obou dílech. Na ten první se dalo dívat, ale nějak zajímavý nebo vtipný teda nebyl (navíc ty útoky Star na mě působí jak z Winx Clubu, nemůžu si pomoct) a ten druhý nejen že nebyl vtipný, taky byl strašně nudný. Asi dám šanci ještě jedné epizodě a pokud mě nezaujme ani ta, tak jdu na jiný seriál. Zatím mě to fakt neohromilo. Lepší díl: Match Maker. 2* ()

Cheer Up Star/Quest Buy (2015) (S01E04) 

No, sice oba díly byly zatím to nejlepší, co jsem z tohohle seriálu viděl, ale stejně to na ty 4* není ani tentokrát. Ono by to u obou epizod teoreticky být i mohlo, ale to by se zde muselo hodně ubrat na těch infantilních a hloupých, někdy i trochu nechutných, vtipech. Bohužel se to tady střídá dost často a na jeden dobrý vtip připadne 1 nebo 2 tupé nebo infantilní. Prostě to chvíli baví skoro až dokonale a chvíli vám to připadá neskutečně trapné. Přes to vše ale musím říct, že se mi oba díly docela líbily, takže nějakou budoucnost pro mě ten seriál v tuhle chvíli má. Jenom aby se to zase nezkazilo. Lepší díl: Quest Buy. Silné 3* ()

Diaz Family Vacation/Brittney's Party (2015) (S01E05) 

Ne, končím. Toho fekálního a infantilního humoru je tady čím dál tím víc a mě už to prostě nebaví. A to ten první díl ještě celkem ušel, ale ten druhý, to byla katastrofa po stránce příběhu i humoru. No co se dá dělat, tenhle seriál mě jaksi minul. Lepší díl: Diaz Family Vacation. 2* ()

Reklama

Reklama