Reklama

Reklama

TIE Fighter

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2015, 7 min

Režie:

Paul Johnson

Scénář:

Paul Johnson

Kamera:

Paul Johnson

Recenze (10)

Gharr 

všechny recenze uživatele

Úžasný návod, jak by měly hvězdné války vypadat. Žádná Lucasova pohádka, ale celkem realistický pohled na střed profesionální flotily impéria s povstaleckou sebrankou. Jediný detail je hudba, která je sice dobrá, ale upravená verze s písní Aces in Exile od Sabatonu se stává nezapomenutelným zážitkem. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Znovu jsem to zkusil... A znovu se ukázalo, že anime není nic pro mě. Ani když jde o Star Wars. A ta hrozná hudba... ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Přijemný animovaný kraťas znázorňující jednu malou bitvu mezi Impériem a Povstalci. Příběh zde moc velkou roli nehraje a animace by mohla být o chloupek lepší, ale tohle vyvažují ty úžasné detaily na TIE Fighterech, TIE Interceptorech, TIE Bomberech, X-winzích, Imperial Star Destroyerech a dalších lodí. Např. Startovní sekvence v kabině TIE je úžasná. Navíc to má v celku příjemný hudební podkres. 75 % ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nemohu nic očekávat od sedmiminutového snímku, avšak krátká stopáž nemusí být nutně důvod k toleranci. Zvlášť když se snímek přiživuje na populární značka, která pro mě nikdy není důvodem udělit snímku plné hodnocení. V rámci doplnění do tohoto nejmenovaného universa funguje naprosto v pořádku a co mě upřímně zaujalo byla právě přehlídka imperiální vojenské techniky během bitvy proti rebelské špíně. Což je ale vlastně celý obsah snímku a nic jiného jsem ani neočekával. Je však škoda že tuto prakticky nulovou výplň neobohatili o nějakou atmosféru, zajímavé bitevní scény či cokoliv jiného. Takto je to jen animace stereotypních bojových scén, které měli střídavou tendenci dokonale využívat to dobré co anime nabízí a na druhé straně naprosto příšerně vyvedených scén na úrovni bojových scén Skryté hrozby. Oceňuji fanouškovskou práci, ale nejsem z ní nikterak potěšen. ()

Oxik49 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem toužil po tom, aby vzniklo něco z prostředí Hvězdných válek zaměřené na Impérium a ne na rebely. To se mi konečně splnilo. Výtečně zpracované detailní záběry do kokpitů letounů TIE a na jejich piloty, přiměřeně akční a efektní bitva, příjemný hudební doprovod a vůbec.... parádní na večerní odreagování. Hodnotil bych zhruba 85-90% :) ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Co může být nádhernějšího než sledovat Imperiální hvězdné destruktory, jak likvidují povstaleckou flotilu? Jedná se prakticky o přehlídku imperiální technologie, TIE fightery, Interceptory, Bombery, 2 Hvězdné Destruktory a dokonce jeden Indertikor. Tahle sebranka se postará o likvidaci povstalecké flotily za doprovodu metalové muziky? Co by mohlo být víc drsné? Snad jen kdyby jim velel Thrawn... ()

Reklama

Reklama