Reklama

Reklama

Brána válečníků

  • Francie Warrior's Gate (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Student Jack Bronson (Uriah Shelton) je ve virtuálním světě počítačových her znám jako Black Knight / Černý Rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji objeví čínský bojovník (Mark Chao) s princeznou Su Lin (Ni Ni), který potřebuje jeho pomoc, protože princeznu chce proti její vůli pojmout za ženu barbarský náčelník Arun (Dave Bautista)... Na začátku filmu musí divák přistoupit na několik pravidel: bojovník, princezna a čaroděj umí anglicky a k cestování napříč časem se používá starodávný koš na prádlo. Humor docela funguje, ale akce mohlo být mnohem více a Dave Bautista je hodně nevyužitý. Akční režii dělal Tony Ling. Postava maličko opožděného Brutuse pobavila. Ron Smoorenburg se skrýval pod maskou Černého Rytíře. Kara Hui v titulcích uvedená jako Kara Wai si zahrála v malé roli naštvaného horského ducha / Mountain Spirit. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Stale premyslam pre aku vekovu skupinu bol tento film natoceny a co priviedlo Bautistu v tomto veldiele si zahrat. Ked som mal pocit, ze je to film pre deti, zrazu niekoho zabiju a ozaj neviem koho chceli tymto oslovit.Vo filme je ozaj zopar vtipnych scen, co sa ale tyka choreografie akcnych scen ufff tak to se panum nepovedlo moc dobre.Film sa ale da pozriet raz :-) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Besson nám pripravil ďalší originálny film, ktorý vykráda koncept Nekonečného príbehu a podobne ako Zakázané kráľovstvo čerpá z ázijskej mytológie. Na detský film to má solídne prevedené bitky. Bohužiaľ ma ale hlavný hrdina a jeho príbeh príliš nezaujal, takže mimo akcie som sa nudil. Mladší diváci sa snáď ľahšie identifikujú s mladíkom, ktorý s nadšením hrá videohry a nečakane zažije jedno veľké dobrodružstvo. Papierovo má ten film všetko pre to, aby zabavil, ale výsledok mi pripadá po každej stránke tuctový. 5/10. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Z kategórie nenáročnej rodinnej zábavy sa jedná o ľahko nadpriemernú akčnú fantasy komédiu, ktorá rozhodne stojí za pozretie. Je to tak ý mix všetkého možného ale funguje to. Mohlo to byť aj lepšie keby si Luc sadol aj na stoličku  režiséra. Je to také: Za málo peňazí hodne muziky .Je to taký starwars súboj titánov voprclým pánom prstenov  a harrym poťerom ,sle myslím to v dobrom. Bohužiaľ Dave nedostal až toľko miesta koľko by si zaslúžil. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní a zajímavý snímek. Nejdříve jsme v počítačové hře, následně v reálném světě, kde se objeví čínské postavy ze středověku a následně se ocitáme v tom čÍnském středověku (či jaké to je období). Jako musím říci, že film mě bavil, opravdu jsem se vůbec nenudil a souboje i příběh byly dobré. Líbili se mi především postavy čínského bojovníka a čaroděje. Naopak hlavní hrdina Uriah Shelton mi moc sympatický nebyl. A jednu vadu v příběhu bych přeci jen našel a je to celkem očividné, že hlavní hridna, který je nemehlo, tak z ničeho nic je najednou čínský válečník a poráží v pohodě všechny bojovníky... Jinak mělo to solidní hudbu a píseň na konci se mi líbila. Poznámka pro mě: Podívat se v budoucnu znovu na tento film. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

  • Pri boji na padacom moste si môžete všimnúť lano, ktoré drží hlavných hrdinov pri skokoch. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama