Reklama

Reklama

Vánoční melodie

(TV film)
  • USA A Christmas Melody (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek "Vánoční melodie" se točí kolem krásné a elegantní Kristin (Lacey Chabertová), rozvedené ženy a talentované módní návrhářky, a její dcerky. Kristin je nucena zavřít svůj malý butik na Manhattanu, aby se mohla vrátit do rodného města v Ohiu a žít v domě po rodičích. Pro Kristin a Emily je však těžké novému životu na maloměstě přivyknout – zvláště když Kristin narazí na svou někdejší rivalku ze školy Melissu (Mariah Careyová). Melissa je předsedkyní rodičovského sdružení a snaží se Kristen její návrat co nejvíce znepříjemnit. Kristen s Emily se ze všech sil pokoušejí vrátit svůj život do zaběhnutých kolejí s pomocí učitele hudby Dannyho (Brennan Elliott) a Kristininy tety Sarah (Kathy Najimyová), majitelky místní kavárny. Díky kouzlu Vánoc a hudby nakonec matka s dcerou pochopí, že domov je tam, kde je srdce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takový sladký romantický film s nádechem Vánoc. Kýčovité, ale když už se Vánoce blíží, tak jsem se snažila trochu naladit. ()

Reklama

kersten 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda len za Vianočnú atmosféru. Mariah Carey - XXXL lady - des. Ani sa na obrazovku nezmestila, preto ju ukazovali len od koz hore. Neverím že jej za toto niekto zaplatil. Ale kedže je sobota ráno, musím ležať a na HBO nič iné nedávajú, nie je na výber. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jo, magor. Září, který vypadá spíš jak léto a já už zase přivolávám prosinec vánočníma filmama. Teda zatím tímto. A nebyl špatný, fakt ne. Teda až na tu děsně přehrávající holčičku. A Mariah Carey, co kupodivu nezazpívá, ale zato dost toporně zahraje svou roli. A hlavního hrdinu, co má sice pěkný úsměv, ale tím hraným krčením se zimou, kdy má rozhalenku a neví, co je to doprčič šála a čepice, mě neskutečně vytáčel. A amozřejmě s naprosto trapnou reklamou na... čaj nebo co to bylo. Fakt jsem čekala, že se příště objeví jeho logo na čele hlavní hrdinky. Takže... asi tak. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama