foto

Brennan Elliott

  • nar. 24.3.1975 (44 let)
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For (TV film)
2018 All of My Heart: The Wedding (TV film)
Christmas at Grand Valley (TV film)
2017 All of My Heart: Inn Love (TV film)
Vánoční představení (TV film)
2016 Love You Like Christmas (TV film)
Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (TV film)
Záhada v květinářství: Utnuto v počátku (TV film)
2015 All of my Heart (TV film)
Vánoční melodie (TV film)
2014 Noc v muzeu: Tajemství hrobky
2013 Blood Shot
Chuckyho kletba
Dirty Teacher (TV film)
Heart of Dance
2012 Cupid (TV film)
Kiss at Pine Lake (TV film)
Murder on the 13th Floor
2011 Take Me Home
2010 Black Widow
2008 Hledá se chůva (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
2002 Hobbs End
2000 G-Saviour (TV film)
Mlčící střelec
1999 Dvojí obvinění
Konvergence
1998 Vraždící dům (TV film)
1996 Stone Coats

TV seriály

2018 UnREAL (TV seriál)
Sudden Death (S04E08)
Bluff (S04E07)
Tilt (S04E06)
další epizody (18)
2017 The Catch (TV seriál)
The Knock-Off (S02E08)
2016 UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
další epizody (10)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (10)
Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Engagements (S03E09)
další epizody (11)
2014 Cedar Cove (TV seriál)
Resolutions and Revelations (S02E12)
Stand and Deliver (S02E11)
Secrets and Lies (S02E10)
další epizody (11)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Homecoming (S01E13)
A New Life (S01E12)
Stormfront (S01E11)
další epizody (9)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Hra (S03E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Forget Oblivion (S05E07)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S08E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzplanutí hvězdy (S08E12)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Dvojí výzva (S02E02)
Private Practice (TV seriál)
The Hard Part (S03E07)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Zodiac (E08)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Imaginary Friends and Enemies (S04E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v budce (S04E02)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Láska a závislost (S04E02)
4400 (TV seriál)
The Truth and Nothing But the Truth (S04E04)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
The Wrath of Graham (S04E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Už si vzpomínám (S03E14)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Sammyho (S04E05)
Po porodu (S04E04)
Barabové (S04E03)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela II. (S06E08)
Letí tudy střela I. (S06E07)
2004 Dr. House (TV seriál)
Věrnost (S01E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má padáka (S03E04)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace