Reklama

Reklama

Kolos

  • Španělsko Colossal (více)
Trailer 3

Gloria (Anne Hathawayová) je nezaměstnaná královna večírků. Když její vztah s praktickým přítelem Timem ztroskotá, je nucena se přestěhovat zpátky do rodného městečka, aby si dala svůj život zase do pořádku. Zde opráší vztahy s nejlepším kamarádem z dětství Oscarem (Jason Sudeikis), dobráckým majitelem baru obklopeným partičkou štamgastů, a pokračuje ve svém nezřízeném pití. Mezitím začne na druhém konci zeměkoule příšera v nadživotní velikosti každou noc útočit na jihokorejský Soul, což upoutá pozornost diváků z celého světa. Jednou v noci Gloria s hrůzou zjistí, že běsnící monstrum v katastrofálním měřítku kopíruje každý její krok, který udělá na místním dětském hřišti. Když Gloria a její přátelé prokouknou tajemství tohohle bizarního úkazu, objeví se druhá, ještě ničivější bestie. A brzy se začne schylovat k epickému zúčtování obou nestvůr. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (155)

keoma26 

všechny recenze uživatele

Při čekání na nového Shyamalana si můžete dát tohle, je to jako kdyby se zkouřil a jen tak z plezíru si na účtenku z baru napsal tenhle fakt (dů)vtipnej příběh o věčném boji se sebou samým, svýma démonama, s představama i očekáváním ostatních lidí a okolí, to celý zabalil do perfektního vizuálu a odlehčil vztahovýma hláškama někde na pomezí Allena a Tarantina ... Takže se vlastně dostávám k tomu, že se Shaymalanem to zas až tolik společnýho nemá; ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nápad je síce uletený a miestami sú tam otázky, ktoré by si scenáristi mali položiť, než išli do akcie, no ako celok ma film celkom bavil. Anne Hathaway je vo filme fajn a jej postava je celkom zaujímavá. Jason Suidekis sa tu objaví v trošku inej role než som na neho normálne zvyknutý a viac o ňom hovoriť nebudem, lebo by som išiel do spoilerov. Ako vždy musím priznať, že dívať sa na neho je super a pôsobí, že sa do tejto role skutočne dostal. Celá tá idea s obrovskou príšerou, ktorá sa objaví v Soule a je ovládaná niekým iným z nejakej diery v Amerike je veľmi kreatívne a má to čo do seba. A musím sa priznať, že ma zaujal aj fakt, že hlavná hrdinka sa snaží bojovať so svojimi alkoholickými problémami a hoci si na to nevybrala možno najlepšie prostredie, tak ako celok si myslím, že film funguje dobre. Je len blbé, keď si musíme pri jeho sledovaní klásť určité logické otázky, na ktoré ale film nedáva odpoveď. A ani nevie na ne odpovedať. Nie je to úplne komédia, aj keď zasmiať som sa na filme ozaj zasmial. Podľa mňa za pozretie film stojí, no je otázne, či to bude film, ktorý by si užil každý z vás. Pozrite si trailer a zvážte si. Možno to bude film pre vás, možno nie. Ja som si jeho sledovanie užil a som s ním v pohode. Hodnotenie: B ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jako režesér obstál Vigalondo velmi dobře, ale jako scénárista... . Nápad dobrý, ale velmi ploše a neobratně zpracovaný. Ale i kdybych pominul, jak co celé vystavěl, tak největší slabinou je chování postav. To, že je film fantasy a poskakují v něm příšery neznamená, že nemá být vše ostatní co nejblíže realitě. Právě ten kontrast je působivý. Vigalondo nedokáže posouvat vztahy mezi postavami ani realisticky, ani originálně. Takže se pak v důsledku chovají tak, aby se děj odehrával dle plánu, ale působí to podivně. Ta nevyváženost kazí dojem i z těch pár dobrých momentů. Škoda, že to nebyla víc komedie, nebo naopak víc drama, kde by byl ten fantasy prvek nahrazen abstraktním zrcadlem alkoholičky a jejího uzurpátora. Prostor byl na obojí. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Na pocit veľmi malý snímok o rozpadajúcom sa živote predtým úspešnej ženskej, ktorý sa zvrtne v sci-fi, ktorého tam nie je zas až tak veľa ale ono to stojí fakt za to! Len by to chcelo ešte niečo bombastické. Ako, ten koniec bol fasácky, to bez pochyby, ale zdal sa prázdny, akoby bolo potrebné povedať ešte čosi viac. Koniec v bare nebol až taký uspokojivý. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Neviem síce poriadne vyjadriť čo sa mi tu páčilo ale môžem aspoň povedať čo by som vytkol. Ten prerod z "dobrého" spolužiaka na kreténa bol proste tak rýchly, že som sa chvíľami čudoval, že čo to. A aj keď nám pred koncom filmu dávna spomienka na dectvo veľa prezradila aj tak sa stým mohli viacej pohrať. Tento film však netreba brať vážne.... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno