Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, Harry Potter jako skinhead? To dává smysl :o) Nebudu popírat, že mě filmy s touhle tématikou berou, a není to tím, že bych s náckama jakkoli sympatizoval. Je pro mě zajímavá sledovat tyhle skupiny fanatiků, který Svět vidí jen jednou barvou. Tady se jako člověk nestačí divit, páč těch hákáčů, vlajek, hajlovaček je tady fakt mraky. Ze začátku mi to připomínalo dokonalý Kult hákovýho kříže, taky se člověk podívá na párty k těmhle uličníkům. A postupně se dostaneš hloubějc a hloubějc až k těm, který už nejsou jen prdlý náckové, který mlátěj přistěhovalce, ale který chtěj dělat teroristický akcičky. No, Harrymu už 100% navždy zůstane nálepka čaroděje z Bradavic, aby taky né. Ale když se mu bude takle dařit a pro svou roli udělá maximum, tak by si tuhle kouzelnickou nálepku mohl jednou se ctí odlepit a říct si, kurňa dyť já sem odehrál skvělý role! Stejně je mazec, žě v Améru můžou takle pochodovat s hákáčema na pažích jako by se nechumelilo :o) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Harry Potter prešiel k Tomukohonetrebamenovať a ide bojovať za čistú rasu. Naoko. V Martensoch a bombere. Na každom kroku trúsi jednu múdrosť za druhou a na všetko ma pripravený pohotový argument. Pán situácie. Až na to, že takýto chytrolíni nechodia v Martensoch a na pochody. Celá tá policajná akcia postavená na predstavách jednej premotivovanej blondsky ( inak,čo robili ďalšie oddelenia? ) mohla dopadnúť všelijako a na jeden moment si to skutočne divák aj začne myslieť ( tak premotivovaná že nečíta komenty? ). Zvyšok boli aj tak len bláboly bielej rase a o tom, ako s tým chcú niečo spraviť. Neskoro chalani, keď sa k vám dostane Potter, dostane sa k vám už asi každý. 3 z 5 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná jsem zrovna na tenhle typ filmu měla náladu a chuť, protože se mi to docela líbilo. Jediné, co bych filmu vytkla je hlavní herec. Daniel byť je to skvělý herec, do téhle role se nehodil a dokázala bych si představit kohokoliv jiného. Být já v jedné z těch skupin, tak si prostě říkám, že na tom mrňousovi, který je až moc chytrý a kultivovaný mi prostě něco nesedí. Když dám ale Daniela stranou, tak to bylo dobré. Místy trochu utahané a nudné, ale díky Danově herectví se to dalo zvládnout. Možná bych uvítala více skupinových akcí a akce všeobecně. Zátah na konci byl nejlepší z celého filmu. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Překlopit strach z islámského terorismu na strach z ultrapravicového terorismu, to opravdu může napadnout jen Hollywood. Islámský terorista je sympatický chlápek, ten přeci zabíjí jen omylem, za všechno přeci můžou zlí bílí američani. Problém je, že by stejným způsobem šlo obhájit i Breivika. Jinak ten neonacismus je vykreslený v podobě, v jakém existoval v době vydání Turnerových deníků, kterými se tu ohání hrdinové v dialozích a ze kterého tvůrci kopírují dějové motivy, tedy v 70. letech, v době, kdy na druhou stranu úřadovala stejně radikální levičácká Rudá armáda, šlo tedy o líc a rub jedné mince. Tvůrci tedy taktně zamlčeli jednu stranu mince, pochopitelně, pro salónní levičáky nejsou hoši z Rudé frakce teroristé, ale pokrokoví proletáři. Krajní pravice je dnes někde úplně jinde. Bohužel to co dnes civilizaci ohrožuje je právě ten islámský terorismus a tihle nezodpovědní levicoví obhájci. To je to milosrdenství bez rozumu, o kterém píše Fuchs. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ty vole, to je ale blbost! Redcliffe si do rakve zatlouká jeden hřebíček za druhým a jeho herecká kariéra jde z kopce mílovými skoky. Po sérii Harryho Pottera nenatočil už nic kloudnýho nebo normálního, takže ani jako náglovskej infiltrátor to nezachrání. Ne snad díky hereckému výkonu (já bych mu toho fáška snad i věřil), ale nicotnej scénář, triviální zápletka a doslova televizní proukce to zadupávají těžkýma botama do země. Už teď netrpělivě očekávám další Redcliffův film, s jakou bejkárnou nás ještě oblaží... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama