Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ty vole, to je ale blbost! Redcliffe si do rakve zatlouká jeden hřebíček za druhým a jeho herecká kariéra jde z kopce mílovými skoky. Po sérii Harryho Pottera nenatočil už nic kloudnýho nebo normálního, takže ani jako náglovskej infiltrátor to nezachrání. Ne snad díky hereckému výkonu (já bych mu toho fáška snad i věřil), ale nicotnej scénář, triviální zápletka a doslova televizní proukce to zadupávají těžkýma botama do země. Už teď netrpělivě očekávám další Redcliffův film, s jakou bejkárnou nás ještě oblaží... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na zajímavý a napínavý scény se dostane jenom v případech, kdy je Radcliff mezi náckama s holejma palicema a kanadama. Jenže postupem času se děj soustředí výhradně na moderátora náckovskýho radia v obleku nebo tatínka, kterej postavil svejm dětem dům ve stromech, aby se mohli schovat před invazí neárijců, přičemž oba pronášej nudný a rádoby chytrý kecy. Fakt si nedokážu představit, jak dutý náckovský palice respektujou takovýhle "autority". Ale nejen kvůli tomu mi Imperium přišlo dost přitažený za vlasy a hlavně jsem se často nudil. ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele

Stopařův průvodce rasismem po USA. Bylo interesantní sledovat různé směry této ideologie v americkém hnutí. Jako mainstreamový (částečně psychologický) thriller je to natočeno dobře. Daniel Radcliffe to zvládal uvěřitelně uhrát. Daleko horší to bylo s jeho řídícím důstojníkem. To byl nejotravnější činitel Impéria. Celkově zvládnuté drama, co si zaslouží diváckou šanci. 71%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že film nepotrebuje vždy len veľa peňazí zainvestovaných do projektu na to išlo. Daniel Radcliffe je veľmi talentovaný herec a myslím si, že v tomto filme veľmi dobre všetko dokazuje. Je zaujímavé sledovať ako sa jeho postava mení a vyvíja spolu s jeho tajnou misiou. A myslím si, že jeho herecký výkon a jeho postava Nata sú najlepšie elementy filmu. A nakoľko sa film sústredí hlavne tam, myslím si, že to funguje veľmi dobre. Aj ostatní herci sú celkom fajn. Toni Collette tu nemá takú dobrú rolu ako mala minulý rok v Glassland, ale aj tak mám pocit, že je celkom okey. Ostatné postavy... možno by sa na ne mohol film trošku viac sústrediť no na druhú stranu mám pocit, že sa dozvieme o každom celkom dosť a záverečný twist je celkom dobrý. Viem si predstaviť k filmu sa vrátiť, má veľmi dobrú myšlienku, veľmi dobrý film rovnako k tomu, v akom svete dnes žijeme a je vidno, že napriek menšiemu budgetu to chceli urobiť poriadne. Ja si myslím, že film je hodný vášho času. Čeknite si ho. Hodnotenie: A- ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, Harry Potter jako skinhead? To dává smysl :o) Nebudu popírat, že mě filmy s touhle tématikou berou, a není to tím, že bych s náckama jakkoli sympatizoval. Je pro mě zajímavá sledovat tyhle skupiny fanatiků, který Svět vidí jen jednou barvou. Tady se jako člověk nestačí divit, páč těch hákáčů, vlajek, hajlovaček je tady fakt mraky. Ze začátku mi to připomínalo dokonalý Kult hákovýho kříže, taky se člověk podívá na párty k těmhle uličníkům. A postupně se dostaneš hloubějc a hloubějc až k těm, který už nejsou jen prdlý náckové, který mlátěj přistěhovalce, ale který chtěj dělat teroristický akcičky. No, Harrymu už 100% navždy zůstane nálepka čaroděje z Bradavic, aby taky né. Ale když se mu bude takle dařit a pro svou roli udělá maximum, tak by si tuhle kouzelnickou nálepku mohl jednou se ctí odlepit a říct si, kurňa dyť já sem odehrál skvělý role! Stejně je mazec, žě v Améru můžou takle pochodovat s hákáčema na pažích jako by se nechumelilo :o) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama