Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (57)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože nechci zcela křivdit, tak se událo pár pozitivních změn, které bohužel celek nijak nevytrhnou z propasti žalostné bídy a podprůměru. Yennefer konečně alespoň vypadá, jako Yennefer. Taktéž hudba získala větší grády. Sem tam se dočkáme i nějaké té akce… ale celkově? Fakt teda nic moc, spíš nic. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez mučení hořícím ukazováčkem přiznávám, že jsem od úvodní epizody třetí řady čekal mnohem větší hrůzu. Buď tedy nebyl děj tak špatný jako v závěru předchozí série, nebo jsem si už, nedej Matko Přírodo, začal zvykat na to, co je mi tu předkládáno. Temná Filipa Eilhart mi kupodivu nezvedla krevní tlak, Yarpen Zigrin mě tím kratkym zobakem dokonce bavil, jak by byl tu ztela, takže to vlastně celé kazil jen divný příběh, který prakticky jen přešlapoval na místě, a přitom generoval roztodivné nelogičnosti. / Poučení: Nechoď do bludiště, žijí tam přerostlí pásovci. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Knižní předlohu neznám, takže jsem ušetřen srovnávání. Jenže na druhou stranu...vnímám, že je nemálo momentů fanservice, takže je ocení jen fandové předlohy. Působí to na mě jako střípky seskládané jen tak, aby to trochu dávalo smysl. Silná linka, osudovost ...moc tím vším neprosvítá. A do toho ten "chuj ugdakany"....postava, která mi dost vadí; naštěstí to koriguje nádherná Yennefer. Takže nadšením moc nesrším, ale skouknu to asi celé...fantasy seriálů je jako šafránu, snad mě to chytne víc. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaklínač se vrací a s ním i moje nadšení. Po prvním díle jsem opravdu spokojený, furt se něco dělo, Geralt a spol jsou na útěku a neustále jim hrozí nějaké nebezpečí. Výborná hudba, která má takový středověký nádech a do toho opravdu skvělá choreografie bojů. I přesto mám ale pár výtek, dějová linka v Redanii mi zatím nepřijde moc zajímavá a trošku jsem se nudil, když na scéně byly postavy právě z Redanie. Taky efekty by mohly být o něco lepší, třeba krev mi přijde až taková moc umělá. Jinak si myslím, že rozjezd dost slušný a doufám, že další epizody budou lepší a lepší. Hodnocení: 8/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má tohle nějakou návaznost na to co jsem viděl před dvěma lety nebo ne? Buď si závěr předchozí řady vůbec nepamatuju, nebo se zase nějak poskytuje v čase (jako první řada). To samé postavy… takhle ta slideshow hromady různých postav (jak si o něčem povídají) působí dost nezáživně. Tak je to více než polovinu stopáže. Nicméně jsou tam i dynamičtější pasáže a krákoral držel hubu. A to se počítá. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama