Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (71)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adaptace Posledního přání byla až na pár vyjímek vysoce kvalitní, rozdílů proti předloze tam je hned několik, ale bylo to vcelku fajn. Linka Ciri/Nilfgaard u ní nenajdu ani jedno sebemenší pozitivum. Cahir úplně mimo dějově i charakterově, Fringilla jakbysmet. Ten doppler je úplné plivání na předlohu a svět. Brokilon stejně tak hrozný, dryády jsou úplně mimo po všech možných i nemožných ohledech, tady se tvůrci knihami ani neinspirovali. PS: Adaptace povídky fajn, ale Yen je teda úplně mimo. Charakterově se jí tvůrcům nedaří ani zdaleka přiblížit. Plus ty orgie to byla naprosto zbytečná ulítlost. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo zklamání...smrt Myšilova? Zabiják a psychopat Doppler? Co je tohle Hra o Trůny? +vyškrtnutí geniálních pasáží z povídky Poslední Přání? Jasně beru že některé věci musí změnit či zkrátit,ale nedát tam legendární první přání,kde Geralt jen tak něco plácl a znamenalo to "odejdi a vyhoň si ho" přeměnit na to že vyvolá znamení a odeženeho a bere se to jako přání? Nebo vyškrtnout legendární pošťuchování Geralta když s Yen mluvil v káďi změnit na společnou koupel? Či dokonce nelogičnost jak se dostali z vězení jen tak k domu včetně ignorování udělat scénu jak je Geralt v Yenn moci a dělá skopičiny? Ještě ani nezmiňuji drobnosti jako že džin vypadal jak blbej stín a že Geralt nepronesl hlášku že nesnáší portály..tohle jednoduše bylo zklamání co všechny nejlepší věci z povídky hodili někam pryč. 60% ()

Reklama

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmm, lepší průměr. Yenefer v seriálu fakt nevěřím, že je čarodejnice, vypadá spíš jako protřelá manipulátorka a zlatokopka = teda trochu sociálně šikovnější ženská. Geralt vypadá furt totálně otrávenej a Marigold je dobrá buzna.... a kolem pořád strašně přečernochováno... černý dryády, černý elfové, černý rytíři, černý čarodějové... no to mě poser, jsem netušil, že v raným středověku bylo v Polsku tolik černochů... to je velký mínus tohodle seriálu. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle seriálu panuje pozoruhodný kontrast dobrého a odpadního seriálu, pokud by se jednalo pouze o Geraltovu linku kde zabíjí příšery, potkává postavy z knih na svých cestách a poté by přišlo poslední přání, dal bych seriálu určitě 4 hvězdy. Matoucího přeskakování v časoprostoru, totálně random jihoamericko/africké indiánky bez jediného významu v ději, totálně random orgie, furt zbytečně vystrčený prsa aby to připomínalo hru o trůny, špatné přímořské bradavice, nedotaženost akčních scén, a atmosféra jak z omalovánky, dělají z této série podprůměrnou záležitost. ()

stafino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde divák začne pociťovať časovú nesúmernosť a v mnohých prípadoch si až tu uvedomí, že sú naraz používané 3 rôzne časové línie, ktoré nie su nijako badateľne od seba odlíšené. Toto je asi jedno z hlavných negatívov tohto seriálu, ťažko sa v ňom orientuje a to som aj hral hry aj čítal všetky knižné predlohy. 40% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o adaptaci povídky „Poslední přání“. Na tuto povídku lehce navazuje poslední díl herní série – „Zaklínač 3: Divoký hon“, ve kterém se Geralt spolu s Yennefer snaží zvrátit Geraltovo poslední přání  – aby spolu byli navždy svázáni osudem. Čarodějka chce totiž zjistit, zda je jejich láska opravdová či pouhým důsledkem džinovy moci. (Luicy)

Reklama

Reklama