foto

Joachim Paul Assböck

  • nar. 26.10.1965 (50 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Gernika
Mängelexemplar
Schneeflöckchen
2015 Most špiónů
Perdiendo el norte
2014 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die dunkle Seite (TV film)
Pěrevodčik (TV seriál)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
Zlodějka knih
2012 Bella Block - Unter den Linden (TV film)
2011 Kdo, když ne my
Lidice
V temnotě
Ztracený čas
2010 Joanna
Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
2009 Exploze
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
Romy (TV film)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Baader Meinhof Komplex
Evet, beru si tě!
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Lüge, Die (TV film)
Nářek mé matky
2007 A2Z
Katyň
Tatort - Die dunkle Seite
Trust.Wohltat (TV film)
Tři dívky
2006 Asudem
Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Nevěř nikomu! (TV film)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Vzdušný most (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Brána k nebesům
Poslední taxi (TV film)
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Mravnostní oddělení (TV seriál)
Pianista
Souboj o vše (TV film)
2001 Mušketýr
Nezlomný
Null Uhr 12
Sass
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Ztracený prapor (TV film)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Einfach raus (TV film)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Oskar und Leni
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Shotgun (TV film)
Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Netvor
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV film)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Schindlerův seznam
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace