foto

Joachim Paul Assböck

  • nar. 26.10.1965 (51 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Es war einmal in Deutschland...
Hot Dog
2016 Gernika
Mängelexemplar
Schneeflöckchen
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2015 Most špiónů
Perdiendo el norte
2014 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die dunkle Seite (TV film)
2013 Zlodějka knih
2012 Bella Block - Unter den Linden (TV film)
2011 Kdo, když ne my
Lidice
V temnotě
Ztracený čas
2010 Joanna
2009 Exploze
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
Romy (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Die Lüge (TV film)
Evet, beru si tě!
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Nářek mé matky
2007 A2Z
Katyň
Tatort - Die dunkle Seite
Trust.Wohltat (TV film)
Tři dívky
2006 Asudem
Nevěř nikomu! (TV film)
2005 Vzdušný most (TV film)
2004 Anfänger! (studentský film)
Die Stunde der Offiziere (TV film)
Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Brána k nebesům
Poslední taxi (TV film)
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
Pianista
Souboj o vše (TV film)
2001 Mušketýr
Nezlomný
Null Uhr 12
Sass
Ztracený prapor (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Oskar und Leni
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
1997 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Shotgun (TV film)
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
Tatort - Willkommen in Köln (TV film)
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)
Netvor
1995 Tödliche Wahl (TV film)
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2017 Babylon Berlin (TV seriál)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2014 Pěrevodčik (TV seriál)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2010 Kollegium - Klassenkampf im Lehrerzimmer (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
2001 Jud Süß - Ein Film als Verbrechen? (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace