Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zajímavý a místama napínavý komorní scífko s teenagerama o cestování v čase. Bohužel od chvíle, kdy se na scéně objevili domorodci šlo všechno do kytek a korunu všemu nasadilo přiblblý happyendový finále. Když máte nízkej rozpočet, žádnou hvězdu v castingu a možnost použít při nejlepšim lehce podprůměrnej vizuál, je potřeba se o to víc snažit v dramaturgický rovině, což se dařilo jen někde v první polovině. Taky jsem zaznamenal několik případů, kdy časový paradoxy dost haprovaly (nebo spíš někdy platily a jindy naopak ne). Škoda, že se tohohle námětu nechopili schopnější tvůrci s (nejen) vyššim rozpočtem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Neznámý scénárista a režisér, společně s neznámými herci a skromným rozpočtem...vezmou nepříliš originální zápletku a vytvoří...nepřekvapivě polobéčko, které má parametry TV filmu. Na druhou stranu...je to velmi sympatický pokus, nic mě vysloveně neiritovalo, ani jsem se moc nenudil. Takže proč ne...ideální pro mláďata, která právě čichla k sci-fi a nemají ještě načteno, ani nakoukáno, takže neví, jak moc jalový ten scénář je. Já si budu muset počkat na strejdu Alzheimra. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Auau, tak tady byla ta mělká kapsa opravdu citelně poznat. Herecký výkony naprosto příšerný. Moje chyba, že jsem tohle viděla s dabingem, protože moje uši fakt krvácely celých 85 minut a těm výkonům to samozřejmě nepřidalo. Každopádně víc než s herci jsem měla problém asi s tím celkovým laciným zpracováním a ač byl nápad třeba docela pěkný a snaživý, scéna s jeskynními muži ve mně vyvolala takové opovržení, že si u mě tento film už nedokázal zpátky získat respekt a spíš na mě působil parodicky. Jako škoda, potenciál to mělo, ale ty postavy nevyvolávající absolutně žádnou empatii ani sympatii mě prostě nějak dodělaly a šlo to do kytek v podstatě od začátku. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Mankote, to zas bylo něco... Nezajímaví studenti jedou hledat profesora, který uvízl někde v jeskyních. Těch studentů je pět a dva vypadají, jako kdyby vypadli ze základky a jeden kluk víc jak 12 tam fakt mít nemůže... Do toho říkají nějaké hlášky, mají miliardu světel a nejmladší si točí na kameru vlog... No a pak čtyři z pěti jdou do té jeskyně a tam asi půl hodiny chodí a nic se nestane. Když už něco přijde, tak se z toho stane kombinace Pádu do tmy (ale místo kanibalů tu máme neandrtálce) a Dark Space a je to celé na smích. Voják z budoucnosti proti neandrtálcům z minulosti. Pane bože. Jako jo, on by to promíchání různých dob nebyl úplně blbý nápad, ale to by tu musel být schopný scénárista a to tady rozhodně není. Tam bylo logických děr, že to ani možné není... A to to ještě bylo celé nudné. No a pak tu je ještě happy end, ale ten je tak happy, že jsem se tomu musel smát. Jak tam našli ty rodiče... No nic, je tam znát nízký rozpočet, ale taky i snaha vytvořit z toho něco, takže jedna hvězda za snahu a druhá za to, že některé nápady by v jiném filmu fungovali celkem zajímavě. Ale jinak tuhle připitomělou pohádku hodnotit nemůžu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Audience Time Trap, also known as Shithole.. Dvě zaměnitelné blondýnky ve vhodném speleologickém oděvu, ztepilý ragbista s archeologickými sklony, třináctiletá dívka a protivný obézní pubertální vloger uvíznou v jeskyni, kde včera již znamená zítra. Trocha toho tlachání a tápání ve studánce mládí, než se objeví přerostlý motorkář s žebříkem z Baumaxu, „psycho Flintstoneovi“ a nastane konec, nad jehož podstatou ani nemáte chuť přemýšlet. Holt, když se snoubí nedostatek peněz s nedostatkem talentu, je tu problém a nebo Plán 9 z vesmíru. Možná mám přehnané nároky, ale žánr nízkorozpočtového sci-fi je v posledních letech mrtvý jak Listerovy chuťové buňky po kuřeti Vindaloo.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama