Reklama

Reklama

Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Trailer

Obsahy(1)

Odsouzen ke shnití v pekle po krví nasáklých událostech v Hotelu Inferno (2013) zkušený profesionální vrah Frank Zimosa, zjistí, že se proplétá temnou mystickou říší vyhrazenou okultistům a vyšším démonům. Proti zdánlivě nekonečným vlnám démonických přisluhovačů a zlých strážců očistce se Frank a jeho nečekaný spojenec – zatracená středověká čarodějnice – vydali na odsouzenou misi, aby využili čisté elementární energie nesmrtelné duše: Frankova poslední šance získat zpět svou smrtelnou podobu. Utekl však někdy někdo z nepochopitelné katedrály bolesti? (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol gore sviatok a prehliadka nechutností. Jednotku som si už nepamätal, ale bolo to celkom jedno, skoro hned som sa zorientoval. Začiatok som sprvoti nepochopil až keď tá ježibaba to tam začala vysvetľovať, potom už bolo všetko jasné. Tento film hned na začiatku odstaví väčšinu divákov a pri tej brutalite a masakre zostane len hŕstka z tých najotrlejšich divákov. Gore bolo z časti ukážkové a z časti z veľmi lacného kraja, ale to mi vobec nevadilo. Je tu vsetko, čo pri takomto filme ma byt, takže spokojnosť. Ten ježibabin hlas ma strašne bavil, hlavne keď sa navážal do hlavného hrdinný. Tak je brutálny, intenzívny a aj vtipný. Tak na trojku sa neviem dočkať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Druhý díl navazuje na jedničku přímo, takže hlavní hrdina se bez jakékoliv předehry ocitá přímo v pekle, o kterém se Hieronymu Boschovi ano nesnilo. Mě to v některých chvílích dalo vypomenout na klasické oldschoolové střílečky jako byl Doom a ty jsem měl rád, takže jsem si užil i tohle. Frank se tu řeže s démony na všechny způsoby a jako zbraň neváhá použít ani mrtvá mimina. Krve a střev je tu po kolena, otevřené a zmrzačené skoromrtvoly jsou tu na každém rohu a sem tam se objeví rozkošná dokonale nedokonalá potvora. Gore úchyláci si přijdou na své. Snad je jen škoda, že úplně nevyšly digitální efekty. Myslím, že tu ani nebyly moc potřeba. Každopádně jsem se bavil víc než u jedničky. 80% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Srdečné pozdravy z pekla s láskou. Pokračování sadistické hotelové akce se nese v duchu hutnější atmosféry, která tentokrát mění hotel za katedrálu. Změna prostředí rozhodně prospěla a samotný vnitřek je dostatečně creepy na to, aby připomínal peklo. Příběhově opět jednoduché, kdy na začátku hry, teda pardon filmu, obdrží hrdina instrukce a pak jde roz*ebat vše co mu přijde pod ruku, oštěp, nohu a bůhvíco ještě. Je to opět dostatečně krvavé, nechutné, nepříjemné a scéna s mrtvými mrňaty byla už i na mě maličko moc. Tvůrci rozhodně od minula posílili rozpočet a tak je vše mnohem hezčí napohled. Pokud přistoupíte na pravidla hry, které rozehrála už jednička, tak by s tímhle neměl být problém. Jsem rozhodně zvědav co vypotí ve trojce. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že dvojka je o něco víc záživnější než jednička. Velký podíl mají na tom luxusní gore efekty, kterých si tu užijete požehnaně, a samozřejmě i výprava. Prostředí pekla se autorům kulisama a artistickým ztvárněním povedlo na výbornou. Hotel Inferno 2 je tak více surrealistickou podívanou než předchozí snímek a nabízí lepší atmosféru. Vizuál je ve stejném duchu, takže ono originální zpracování z pohledu první osoby (jako ve 3D střílečce) je totožné. Jasně, hlavní hrdina sice neustále trousí "fuck" chujoviny a monology s dialogama se nesou opět na vlně klišé, ale už mě to tolik neotravovalo jako v předchozím díle. Momentů, co dřív vyznívaly vtipně či amatérsky tolik není a kupodivu už to s hodnocením vidím na silnější tři hvězdy. Otevřený konec nahrává na smeč třetímu dílu, takže si ho nenechám ujít. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První Hotel Inferno byl sice nízkorozpočtovým, ale docela zábavným pokusem, přenést videoherní žánr FPS do filmové podoby. Takový Hardcore Henry, jen hororový. Pokračování se snaží více šokovat brutalitou, ale ve výsledku je vše neskutečně samoúčelné a nijak zajímavé. A nic nezachrání konec, který je jasnou variací a Dooma. ()

Reklama

Reklama