Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volně navazující pokračování ve kterém je Duane spolu se svým bratrem odvezen do nemocnice. Odtud se jim podaří utéct a schovat se u stařeny a její dcery. Ale stařena má na půdě také pár monster, které se zde schovávají. Duane chce odejít a monstra jsou prozrazena - dokáže jim pomoci, nebo bude vyzrazeno jejich děsivé tajemství? (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Po fenomenálnom Brain Damage a skvelej Frankenhooker sa Frank Henenlotter vrátil ku svojej prvotine. Basket Case 2 je klasickým pokračovaním, ktoré miesto jedného monštra zrazu servíruje asi 15. Masky sú síce skvelé, ale zdá sa to príliš uhladené. Zdá sa. Potom totižto príde uletená posledná dvadsaťminútovka, ktorá je vrcholom celej ságy. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A sakra, tady ten propad kvality je minimálně o dvě třídy. Nejen, že se Belial dočkal nepovedených kosmetických změn, on se i povahově zklidnil, skoro "zfotrovatěl." A nepotěší ani panorama groteskních monster, jejichž vizáž se vrátila do sedmdesátých let. Dvojka vůbec působí dost bezzubě, oproti jedničce až okleštěně. Ani si nechci představit, jak by dopadlo pokračování výborného Brain Damage. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

S tými netvormi zo súkromného obludária pani Ruth to Frank Henenlotter a jeho maskéri trochu prepískli. Sú to totiž stvorenia tak groteskné, že Basket Case 2 vďaka ním pôsobí viac komediálne než hororovo. Našťastie tu je výborný Belial, dostávajúci výrazne viac priestoru než v jednotke, ktorý to celé drží ako-tak nad vodou... bohužiaľ tentokrát sa z jeho strany divák nedočká takmer žiadneho nápaditého mordu a film sa viac zaoberá jeho skrytými citmi než vražednými animálnymi pohnútkami, ktorému boli tak vlastné v jednotke, čo mi vzhľadom k tomu, že Henenlotter, ktorý tu evidentne disponoval väčším rozpočtom než vo svojej celovečernej prvotine určite nie je ten typ, čo by bál nejakej tej štedrej gore nádielky prišlo trochu čudné... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Došlo přesně k tomu, čeho jsem se nejvíce obával. Frank, ten lotter, ukolébán oprávněně vřelým přijetím jedničky, udělal tu nejhloupější věc, co udělat mohl. Srazil Belilala z piedestalu jedinečnosti (a tudíž děsivosti) a z dvojky udělal vlastní verzi X-Menů, neboť tam těch mutantů nacpal více. Jenže oni tam jenom jsou a prakticky nic nedělají. Zíval jsem zhruba od prvních patnácti minut, závěrečných cca 12 jsem už prospal. Pouštět si to znovu a zjišťovat, zda jsem nepřišel o něco výjimečného, nehodlám. Stejně jako jít do trojky. ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

......už předešlý Frankenhooker nabral mírný pokles kvalit filmů Franka Henenlottera, ale pořád to byla zábavná a vtipná úchylárna se špetkou romantiky, nepřepálenou stopáží a pěknýma kozama. Co ale Henenlotter scénářem i režií provedl s pokračováním své prvotiny, k tomu nevím co říct, co si o tom vůbec myslet. Tohle je úplně něco jiného než první Basket Case. A je to hrozný. 1/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama