Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Tato významná sociologická sonda vás naučí mnohé, o čem jste zatím neměli ani tušení. Například, že archeologie se zabývá otloukáním jeskynních maleb kladivem a nošením úlomků do muzea k výzkumu. Nebo že svému nadřízenému nejlépe pomůžete udržet disciplínu v rodině, když pěkně svážete jeho mladou dceru (akorát hrozí, že si ji pak budete muset vzít). Nebo že Darth Vader měl jednu dobu v šatníku kožich a tykadla. Přišlo mi to relativně dokoukatelné, i pro tu milosrdnou délku. A identifikoval jsem i pár filmů, ze kterých byly vykradeny záběry. P.S. nejde obhájit hodnocení bez spoileru, dokomentuji v diskusi... ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zábavné. Mimozemšťan v obleku jakéhosi lidoopa s potápěčskou helmou na hlavě zlikviduje všechno lidstvo na zemi a pak zmateně běhá po louce, aby dopadl ještě těch posledních pár přeživších postav. K dispozici má nejmodernější technologie, tj. papundeklová skříňka, ze které vylétávají bubliny. Dílo hodné Eda Wooda, hodnocení - buď odpad nebo 5 * , jinak to prostě nejde. ()

Reklama

ad 

všechny recenze uživatele

Právem vypískaný film... Ano, je to opravdu jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl, ale také jeden z nejzábavnějších (o to víc, že bezděčně) a srdce každého filmumilovného diváka zaplesá nad každou scénou s "monstrem", stejně jako nad každou pitomoučkou replikou, jako je např.: "Můžeš mě zabít, ale nebyl by mír lepší?" ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně zvrácená zábava, na níž by se režisérova impotence dala vyučovat v rámci odstrašujících příkladů. Prozradit cokoliv o ději by znamenalo spoilerovat, protože tento příběh by šel odvyprávět za deset minut a ne za šedesát, jak to udělal Phil Tucker. Střídání tří exteriérů, které se vzájemně bijí o to, který z nich bude vypadat levněji, potvora v kostýmu, z nějž musel mít strach snad jenom jeho nositel, protože v tom kožichu muselo být opravdu vedro, šestka příšerně hrajících herců, pobíhající za doprovodu monotónní hudby Elmera Bernsteina. Kladem tak bezesporu zůstane fakt, že je to neskutečně zábavné a infantilní tak, že se na tento film snad ani nedá hněvat. Rozhodně však stojí za vidění, protože po tomhle si pak každý přehodnotí svoji vlastní definici hodnocení „odpad!“. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama