Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Quint odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzásadnějších neumětelských zetkových filmů se zřejmě nejsměšnějším monstrem, které jste kdy ve filmu viděli. Robo-gorila (respektive herec v gorilím kostýmu s plastovou potápěčskou helmou s anténkami) honí posledních pár lidí na Zemi a v mezičasech dostává rozkazy ze své planety skrz bublifukové rádio. Nesmyslná zápletka, potrhlé dialogy, chyby v návaznosti, recyklované záběry a směšné herecké výkony z toho dělají jeden z nejhorších filmů všech dob. Nebo to všechno byl záměrný způsob, jak vyobrazit (pozor, spoiler) infantilní dětský sen? Snad to někdy uvidím v původní 3D verzi. ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Opravdu, jeden ze snímků Zlatého Fondu Béčkové Tvorby, tohle je prostě film, který stojí za to být zhlédnut - bublifukové sci-fi efekty, lepenkový monitor, Parsky Smrti které mohou být odraženy jenom speciálním sérem který vynalezl poslední žijící vědátor na planetě, krokodýl s nalepenou ploutví na zádech, ale co mě naprosto dostalo, tak byla Space Platform držená na tyčce člověkem skrývajícím se v mlze. Jestli tohle neuvidíte, opravdu prohloupíte. ()

Reklama

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa ve filmařské naivitě a neschopnosti. Film extrémně špatný tím asi nejlepším možným způsobem - vůbec nic v něm nefunguje, ale divák při jeho sledování nijak netrpí. Naopak se po většinu času báječně baví tím, jak je to celé ve své snaze o vážnou apokalyptickou hororovou sci-fi půvabně hloupé, absolutně nesmyslné a hlavně nechtěně směšné. Rozhodně jeden z nejlepších nejhorších filmů všech dob! Krásných 0 % ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

ad 

všechny recenze uživatele

Právem vypískaný film... Ano, je to opravdu jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděl, ale také jeden z nejzábavnějších (o to víc, že bezděčně) a srdce každého filmumilovného diváka zaplesá nad každou scénou s "monstrem", stejně jako nad každou pitomoučkou replikou, jako je např.: "Můžeš mě zabít, ale nebyl by mír lepší?" ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama