Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že buď odpad, alebo za 5, ale tak pre zmenu....Nikde snáď nebolo tak jednoduché si za mimozemšťana dosadiť sovietskeho komunistu. Nesmú myslieť, iba poslúchať rozkazy, nedokážu mať emócie, napadli nás, pretože sa báli, že napadneme my ich a tak ďalej. Čo sa ale stane, ak chudák votrelec začne ľudí chápať? Čo sa stane, ak sa stretne s tými pravými, západnými hodnotami? Uvidíte tento týždeň v 3D Imaxe a k tomu 4K....teda bohužiaľ neuvidíte. Totálne zábavné a neopakovateľné wtf. ()

Reklama

Quint odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzásadnějších neumětelských zetkových filmů se zřejmě nejsměšnějším monstrem, které jste kdy ve filmu viděli. Robo-gorila (respektive herec v gorilím kostýmu s plastovou potápěčskou helmou s anténkami) honí posledních pár lidí na Zemi a v mezičasech dostává rozkazy ze své planety skrz bublifukové rádio. Nesmyslná zápletka, potrhlé dialogy, chyby v návaznosti, recyklované záběry a směšné herecké výkony z toho dělají jeden z nejhorších filmů všech dob. Nebo to všechno byl záměrný způsob, jak vyobrazit (pozor, spoiler) infantilní dětský sen? Snad to někdy uvidím v původní 3D verzi. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Panejo. Tohle je fakt asi jeden z nejhorších filmů, které lze vidět. Opičák s helmou na hlavě a anténkama, který se snaží vyhladit poslední zbytky lidstva. A když se objeví bubliny nebo dinosauři, jde do tuhého! Takový film samo sebou nelze brát vážně, a tak jsem zažil příjemnou hodinku srandy. Musel jsem se prostě uchechtávat u každé "vážné" scény. Je mi líto tenhle film poslat do odpadu (už jen pro pěknou hudbu Elmera Bernsteina, mimochodem je zde podoba s hudbou ve filmu Temná Hvězda, John Carpenter zde asi čerpal). Mám slabost pro kuriozitky padesátých let a tohle se jen tak nevidí. Každý by si měl o tomhle snímku udělat svůj obrázek a já se přiznávám, že nevím, co si myslet. Nahlížím na to s humorem a všem doporučuju, aby udělali to samé. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Americe pobíhá po loukách chlápek v obleku gorily s hrncem na hlavě. Jeho cílem je zničit hrstku zbývajících lidí, kteří přežili útok tohoto přerostlého retarda v overalu, který se až nápadně podobá miminu a rozumově je tak na poloviční úrovni. Na druhou stranu je celkem legrace, že lidi se jím nechají nahánět a neprojevují sebemenší záchvaty paniky. A proč taky, všem jim je jasné, že tenhle dement z vesmíru proti jejich ještě dementnějšímu chování nemá nejmenší šanci a že jeho mozkové obvody se roztaví pod náporem důmyslných plánů, které přeživší inteligence přichystá. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama