Reklama

Reklama

Plán 9

  • Česko Plán 9 z vesmíru (více)
Trailer 2

Pilot Jeff Trent nevěří vlastním očím, když během běžného letu narazí na kosmickou loď, patřící mimozemšťanům z daleké planety. Ti přiletěli na Zem, aby zabránili lidstvu v sestrojení zbraně, schopné zničit veškerý vesmír. Bohužel, všechny pokusy o nekonfliktní řešení jsou marné, a tak vetřelci musí přistoupit k radikálnímu řešení – použijí Plán č. 9. Oživí všechny nedávno zemřelé obyvatele Země a s pomocí takto vzniklé zombie armády se pokusí lidstvo zastavit. Svou invazi začnou na hřbitově nedaleko místa, kde bydlí Jeff se svou rodinou. Odvážný pilot je tak první, kdo se musí agresorům postavit... (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (549)

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

No tak nevím... největší vadou tohohle filmu je překvapivě nuda. To, že se část děje odehrává před holou zdí (která asi nemá představovat holou zeď) případně před závěsem, který má nejspíš představovat pilotní kabinu, spíš pobaví než naštve. Že mimozemšťani mluví anglicky i mezi sebou, to by se taky zkousnout dalo. Že se nějaká Vampira omezí na jediné gesto za celou dobu, to se dá taky zvládnout. Ale ona je to tak šílená nuda! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::: ::::::::Jestli tomuto filmu budete dál dávat hvězdičky z ironie, tak za chvíli tento biják bude mezi nejlepšími filmy :-D Mě se to celkem líbilo, ve filmu byly sem tam skvělé hlášky a někdy i dobré dialogy. Je fakt, že je to těžké hodnotit .:::::::::::::::::::::::: Určitě bych to ale nezařadil jako nejhorší film všech dob. Jsou horší filmy. Konec konců měl Ed pravdu s těmi zbraněmi a dialog o slunečních paprscích, a jak by se díky něm a naším zbraním mohl zničit vesmír, je hodně zajímavý. Hodnotím tak, jak se mi to opravdu líbilo. :::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

stilgar1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečná hovadina. Pan Burton se očividně ve svém filmu snažil vše zidealizovat, jak jen se to dalo, což ostatně každý pozná už po několika prvních minutách. Nemůžu však říci, že jsem se nebavil - byla legrace sledovat ty létající talíře na provázcích či monstrózního zombíka alá Tor Johnson. Nejslabším článkem jsou asi dialogy, které jsou někdy až příliš zdlouhavé a nesnesitelně nudné. Naopak mezi nejlepší momenty patří rozhodně scény s Belou Lugosim a následně s jeho dvojníkem. Jeho zástup byl vyřešen vskutku excelentním způsobem (;-D) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Že ti baptističtí producenti nepodrželi členy štábu při bazénovém křtu o trochu déle pod vodou.. Letecký kokpit s kuchyňským závěsem místo dveří, talíře na šňůrkách a věčná sláva dřevěným žebříkům, které odjakživa patří k povinnému vybavení kosmických lodí vyspělých mimozemských civilizací. Jedna hvězda za nezměrnou odvahu Edwarda D.Wooda jr. pronést při natáčení jakékoliv scény tohoto filmu větu: „Cut! That was perfect!“ Škoda, že se Bela nedožil premiéry - v kinosále mohl všem okolo píchnout dávku morfia.. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Dřív jsme se s nima snažili spojit přes vysílačku, ale nereagovali." Námět nebo ty dialogy? Těžko říct, co je stupidnější. Každopádně nálepku jednoho z nejvíc legendárních braků drží právem. Film se v podstatě odehrává jen na několika čtverečních metrech: buďto v "lese" s jedním stromem a třemi křovinami, nebo na "hřbitově" s pár náhrobky a jámou, okolo níž projdou herci asi dvacetkrát. Pak je tu ještě ten "super moderní" kosmický talíř, jehož vnějšek tvoří dveře se žebříkem a jeho interiér zastává poloprázdná místnost... a zase ten žebřík! Prostě sranda, i když jen místy, jelikož ke konci Woodovi už dochází umělecký cit. Slovy jedné z postav: "Už mě to přestává bavit, Larry!" To mě taky Larry, to mě taky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (40)

  • V knize The Golden Turkey Awards byl označen za nejhorší film všech dob. (Kulmon)
  • Pravděpodobně jde o jeden z filmů s nejvíce evidentními chybami. Mimo jiné i to je důvodem, proč je mnohými považován za nejhorší film v dějinách kinematografie. (DaViD´82)
  • Lugosi hraje ve svém vlastním kostýmu, ve kterém představoval postavu Draculy na svém turné po městech a jejich divadelních jevištích. (DaViD´82)

Reklama

Reklama