Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Jaj bylo tam snad úplně všechno co do správnýho SF filmu patří i nepatří (dobře často vyhrávalo to za druhý). Emzáci, Dinosauři, Bubliny, Svatba, Děti (to hlavně do SF nepatří), "Humor" a nechtěný humor... bohužel CSFD neumí dávát hodnocení "Něco mezi Odpad! a 5*" tudíž diplomaticky zvolím za 3. Bylo to zlé, ale neskutečně zábavné zároveň ()

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Tuckerovo meno svieti v nejakej sieni slávy, pretože týmto filmom sa nesporne zaradil medzi nesmrtelných...Pri tomto sviežom dielku je aj taký Ed Wood seriózny filmový tvorca a jeho diela umelecké skvosty. Masky a efekty a lá päťročné decko (aj to ešte mentálne zaostalé), scenár (ak sa vôbec dá "to niečo" nazvať scenár) aký sa len tak nevidí... Skrátka všetky konotácie, ktoré vás napadú pri slove "odpad" nestačia v skutočnosti na opísanie tohto filmového skvostu... Kinematografický zážitok, aký sa naskytne málokedy a masívny útok na bránicu:) ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane doktore, asi takhle - viděl jsem prapodivnýho týpka v kožichu (asi to byl mimozemšťan), jak nukleárním útokem zlikvidoval veškeré lidstvo na Zemii. Přežilo šest lidí - děda, babka, klučík, holčina, nějaká kost a libovej seladon. A voni byli poslední hrozbou pro jiný týpky v kožichu někde na ňáký jiný planetě. A tak ten v tom kožichu (ne, nebyl to Leoš Mareš) chodil furt ňákou pustou krajinou , aby je dostal. A řeknu vám, bylo mi ho dost líto. Furt chodit pěšky v tom kožichu. Proč se třeba nesvezl? Má atomovky, má vesmírnej koráb a přitom musí supět po kopcích? No řekněte, pane doktore, je to normální? Ale bez citu nebyl, ne ne. Von se zamiloval, do tý kosti. A tak šel po ní. A vona jak utíkala s tím playboyem, tak hrozba nehrozba, zabouchla se do toho seladona (ne do toho s tím kožichem) a naplánovali si líbánky. Sice nevím, kde je chtěli trávit, ale taková cesta rozbořenou Paříží spojená s prohlídkou mrtvol, to by nemuselo být špatný. Ale to já jenom tak fantazíruju...A taky jsem tam viděl plazmovou obrazovku z papundeklu a u ní asi ňákej magor foukal do bublifuku, protože tam poletovaly bubliny, ale nevím proč. Jo, a taky se tam mihly pravěcí ještěři a ....Au! Au!Já si nevymejšlím. Já to viděl, pane doktore! Pusťte mně, já nechci injekci! Prosím! Pomoc......" ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno