Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (364)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se nepovedlo. Od českýho překladu názvu (vsadim se, že to tvůrce hodil do google translatoru, to mu nedávalo smysl, a tak tam prostě něco flákl podle textu distributora) až po *SPOILER* vyloženě debilní zvrat s testem otcovství. Film se tváří, že má hodně co říct, a on by možná i měl, ale ve skutečnosti toho má miliarda scénáristů na jazyku tolik, že z tý kopy úderně působí naprostý minimum. --- Demain tout commence rozhodně chce stavět na Nedoknutelných (protože Omar Sy), ale to je bohužel pořádně nestoudná habaďůra, protože s nima sdílí opravdu pramálo. Nepravděpodobný přátelství kontrastujících hlavních postav se nekoná a navzdory očekávání excelujících taťků jsme tu už měli hromadu... a ti si navíc byli schopní vystačit i s mnohem skromnějšíma rekvizitama. Jedno z raných zklamání roku, sorry. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela standardní rodinné drama o otci a jeho nečekané dceři o kterou se musí postarat. Film po celou dobu nikam nespěchá a tempo může působit dost utahaně. Vtipu se zde také moc nenajde a tečka nakonec je pouze z důvodu vymáčknutí slz. Pořád je to ale příjemný film pro celou rodinu, který nepřináší nic nového a rychle se na něj zapomene. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme francúzsky remake pôvodného mexického filmu No se aceptan devoluciones, ktorý bol pre mňa príjemným prekvapením. Vo francúzskom podaní to celkom ušlo, hoci keď už človek pozná celý dej a aj nečakanú pointu z originálu, tak už to žiaľ nedokáže na človeku zanechať pôvodný dojem. Už len čakám, kedy po tomto ešte siahne aj americká produkcia... Omar Sy a Gloria Colston boli príjemnou ústrednou dvojicou, no Eugenio Derbez a Loreto Peralta ma asi bavili o kus viac. Inak ani neviem v čom by som vlastne vyzdvihol túto francúzsku verziu, azda len vo vizuálnom spracovaní to možno bolo lepšie, čo sa dá čiastočne pripísať aj 3-ročnému odstupu medzi filmami. No se aceptan devoluciones som dal 4*, a z toho dôvodu by mi neprišlo fér, keby dám rovnaké hodnotenie aj tomuto remaku, hoci sám o sebe by si to možno zaslúžil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Definitivně jeden z nejlepších,nejintenzivnějších a nejsilnějších filmů roku. Omar Sy po Nedotknutelných má další vynikající roli a dokazuje, že je jeden z nejvtipnějších černých herců vůbec. Hugo Gélin mu napsal opět roli šitou na míru a tentokrát místo nehybného seniora má na starosti malou holčičku, což je mi osobně bližší a celý film měl na mě obrovský dopad. Omar se vzdal svého života, aby své dceři věnoval vše- tedy splněný sen každého dítěte a myslím, že všichni se můžeme shodnout na tom, že otce jako on by chtěl mít každý. Nechybí vtipné momenty, napínavé momenty, momenty z filmového prostředí a dojemné scény, které především v závěrečných minutách dolují emoce tak silně, že mě oči štípou ještě dvě hodiny po skončení. Tak silně jsem neřval snad ještě u ničeho a přitom se o citovou vyďíračku nejedná. Neskutečný film a Francie opět v plné síle. 100% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí film přirovnává k filmu Nedotknutelný, hlavně s paralelou Omara Sy, který film táhne a snahou dojmout diváka podobným podlézavým způsobem. Ono to vlastně nevadí, neboť vyladěná dvojice otec a dcera neustále baví, vyvolává emoce v takovém tempu, že člověka úplně pohltí. Tématika je sice přikreslená a realita by vypadala ve skutečném světě jinak, ale i tak to mělo tu správnou hranici a míru. Francouzi prostě komedie umí.......7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama