Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o životoch šiestich ľudí vo veku 20 a 30 rokov, ktorí spolu žijú ako strážcovia majetku veľkej, nepoužívanej nemocnice. (dwdb)

Recenze (25)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Po nadšení z Fleabag jsem si s chutí pustil i druhý seriál za kterým stojí Phoebe Waller-Bridge a i tentokrát se objevuje v jedné z hlavních rolí. Příběh sleduje skupinu lidí, kteří coby strážci majetku přežívají v opuštěné nemocnici. Na mě to bylo až moc šílené, postavy se snad předhánějí v tom, která bude víc ujetá a jen těžko věříte tomu, že by někdo takový skutečně existoval. Přesto to dokáže pobavit a docela slušně to uteče, ale v porovnání s Fleabag to je pouze slabší odvar. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Klady? Krátké epizody, svižný spád, rychlé dialogy, velmi dobré obsazení a herecké výkony příšerných exotů, nevyzpytatelnost vývoje, upřímná orientace na touhy, sex. Fajn prostředí legálního squatu a zajímavá komunita. Chemie ústředního páru je velmi slušná. Zápory - občas děsivý tělesný humor, většina postav se chová po lidské stránce fakt strašně, že někdy žánr přejde z komediálního žánru do dramatu o sociopatech. Fandit se dá jen třem mužským obětím teroru některé z postav v komunitě. ()

Reklama

palina 

všechny recenze uživatele

Mne tento druh humoru strašne nesadol  Verím , a teda podľa hodnotenia aj vidím, že iným zas ano no ja som to dopozerala horko ťažko len z nudy napriek tomu že to malo len 6 epizod. Všetky akože vtipy sú založené buď na sexe alebo nejakej nechutnosti . Po milom, situačnom humore v Derry Girls mi toto prišlo strašne ako to povedať .. nasilu "vtipné ". Nehovoriac o tom, že postavy pre mňa absolútne nesympatické, chvíľkami teda skôr často úplne na facku. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já jsem zkrátka sběratel viděných britských mini sitcomů a u Crashing je zrovna taková škoda, že to nepokračovalo dál. Tohle mělo potenciál a věřím, že druhá série by tu první překonala. Tohle beru jako spíš takovou ochutnávku nápadů. Bavily mě postavy i ujeté prostředí. Zkouknuté to máte za chvíli, takže proč váhat. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

To je jeden z těch pokladů, u kterejch si říkám, jak mi mohly sedm let unikat. Že je Phoebe Waller-Bridge vtipná, vím z Graham Norton Show, ale že umí až takhle, to jsem nečekal. Jediná škoda, jak už tu povzdechli jiní, že to je tak krátký a jen jedna série. PS: Koho zaujal Jonathan Bailey, ten se může těšit na Fellow Travellers (2023) od Rona Nyswanera. PS: Po měsíci jsem si to pustil znova a je to snad ještě lepší! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama