Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Přesně jak řekl jeden můj dobrý parťák: "Vůbec nic si o Scare Campaign nečti, nic víc si o něm nezjišťuj, dokonce nečti komentáře a budeš příjemně překvapen." Dal jsem na něj a myslím, že ten pacholek měl pravdu! Tudíž pojmu svůj komentář úplně stejně a aby jste si vychutnali tenhle horor v plné parádě, tak udělejte to samé. Můžu snad jen říct, že se to nejdřív jeví takto, pak je to najednou takovéhle a přitom je to takhle. Haha, vím, zní to na hlavu. Každopádně film má sympatickou stopáž a plyne sám od sebe, takže se není třeba bát nudy. Zábavný a nápaditý kousek. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hidden camera prank show na druhou, odmocněná zájmovou skupinou Masked Freaks. Interesantní australská slasher rovnice s na žánr nečekaně nápaditým scénářem a hmatatelným nadšením ze strany štábu, především u šťavnatých gore efektů a povedených masek ve stylu klaunů, strašáků, Predátora, králíka z Donnieho Darka a bůhví čeho ještě. Odpustil bych rezervy v hereckých výkonech a technické kvalitě, kdyby se v rámci youtuberské zábavy našlo na konci místo v peci pro Hoggyho s Kovym a hned po nich by šel z důvodu objemu separé FattyPillow. Rekord ve sledovanosti by byl jistý, ale já se ptám, bylo by pak u videí více palců nahoře, nebo dole? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Konečně slasher, který stojí za to. Už samotné ne úplně tradiční téma zaujme a sledovat, jak televizáci pracují v prostředí skryté kamery, bylo fajn. Když pak přišlo na řežbu, tak se objevilo i kvalitní gore, díky příjemné stopáži děj frčel velmi solidním tempem a fajn byly i postavy, které nepropadaly hysterickým záchvatům. Co se zvratů týče, tak ty byly neočekávané tak napůl, protože jsem si pořád nebyl jist tím, kdy začíná a končí skrytá kamera. Ale o to to bylo celé zábavnější. Cairnesové od minula zase trochu povyrostli, takže se těším na to, s čím přijdou příště. 80% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V maximálním hodnocení mi poněkud brání nešikovně překombinovaný scénář - obě dvě části zápletky, tedy s Emmou&Rohanem i s Abby, jsou hodně průhledné. A nepovedl se moc ani konec, respektive já bych si ho představoval úplně jinak, přímočařeji, a ne jako ironizující a lehce moralizující satiru. Ovšem první polovina filmu je brutálně zábavná, přesně můj šálek komedie. Jen kdyby tak tvůrci v tom samém duchu pokračovali až do finále. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert někdy až příliš doplácím na svou hororovou genialitu. Nepochybuji o tom, že obyčejný hororový divák bude snímek Scare Campaign sledovat s otevřenou pusou, jelikož se jedná o inteligentní horor s orginálním a nápaditým scénářem, který o třídu převyšuje rámec běžné hororové produkce. Jenže pro mě byl daný horor naprosto čitelný. Příchod každého z mnoha jednotlivých twistů jsem vzhledem ke svému důvtipu a zkušenostem zkrátka již dlouho dopředu očekával, čímž byl můj divácký prožitek ochuzen o moment překvapení. Z této příčiny raději upřednostňuji horory, které se snaží především o budování mrazivé atmosféry, při kterých nemám oproti klasickému divákovi žádnou "nevýhodu". Hororový expert i hororový fanoušek totiž mohou vnímat strach s podobnou intenzitou, jelikož se jedná o základní lidskou emoci. Kdybych byl pouze všedním hororovým divákem, bylo by mé hodnocení hororu Scare Campaign o poznání vyšší, avšak jako hororový mistr, jenž znal scénář dříve než samotný scénárista, nemohu zkrátka udělit více než tři hvězdy. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama