Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

spiritus 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze všech Hellraiserů, naprosto zbytečných 86 minut ztráveného času. Snažil jsem se na tomto paskvilu najít alespoň něco pozitivního, ale bohužel nepovedlo se.Snad jen to že to není ještě delší. To bych byl nucen ubrat i tu ubohou jednu hvězdu. Ale i tak se nechápu proč jí dávám.Snad jen z úcty k původnímu dílu. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Když dávám tři, nemyslím tím průměr, ale myslím tím lepší, než ten humus, co se s tématikou Hellraisera vyvalil později. Srovnáváno s tím by se musely dávat tuplované odpady, kdyby se tomhle dalo míň, jak tři hvězdy. Ještě to totiž má trochu příběh, trochu děj, trochu se odhaluje minulost kostky a párkrát přijde i nápadité zabití. Přesunutí do budoucnosti příběhu vůbec neprospělo, hlavní postava Merchanta je zoufale nesympatická a kvalit předchozích dílů to rozhodně nedosahuje, stejně tak to ale nedosahuje bahna dílů pozdějších. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Pekelný jezdec je zatím nejslabším pokračováním, který se dokonce vydal až do daleké budoucnosti i minulosti a to možná nebylo to pravé. Sice nám ukázal původ kostky, ale i díky tomu se vytratil prostor pro působení pekla a to vzejde na povrch v docela krátkém časovém úseku a nestihne toho moc zničit. ()

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...Naprostá kokotina...Co se taky divit, když to natočili takoví dva "sračkaři", že? Velká škoda je těch některých velmi podařených masek, jenže jen na maskách žádný film stát celý nemůže. Možná by to i na tu jednu hvězdu bylo, jenže stupidita tohoto kusu je neúnosná a vzhledem k tomu, že tento film je v rámci série zcela zbytečný a nevidím jediný důvod k jeho natočení, dávám rovnou odpad a doufám,že bude časem ztracen v nějakém zaprášeném skladišti... ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Pinhead dostal do vesmíru ! Čekal jsem to teda až tak nejdřív v šestým pokračování týhle kdysi skvěle rozjetý hřebíčkovský série, ale co už. Scénárista tomu dává na prdel už od začátku, na nic se nečeká a už to jede - budoucnost rok 2100 něco > šup zpátečka do 18. století, kde teda jako vzniká kostka > bim současnost ( půlka devadesátek Paříž / New York ) Starý cenobiti fuč, novej páreček vyrobenej z policejních bratří potěšil a ta francouzka nakonec taky nebyla úplně špatná. Až na toho digitálního čokla celkem ucházející díl. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Proslov Pinheada (Doug Bradley) ke členům ochranky: „Pain has a face, allow me to show it to you!" použila kanadská deathmetalová kapela Kataklysm jako intro k písni „Il Diavolo in Me" na desce "Epic:The Poetry of War" z roku 2001. (J.e.r.e.c)
  • V rámci reklamní kampaně byla k vidění různá monstra, jako např. Cenobiti s křídly nebo Ďábelští klaunové, ale v konečné fázi filmu se neobjevili, jelikož studio chtělo vydat film co nejdříve. (HellFire)
  • Na Youtube existuje verze filmu nazvaná jako „Hellraiser 4: Bloodline Reconstruction Workprint“, která obsahuje scény navíc a je podobná verzi, kterou chtěl natočit režisér Kevin Yagher, než mu to filmové studio zamítlo. (ČSFD)

Reklama

Reklama