Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Obrovský skok směrem dolů v porovnání s prvním dílem. Filmu především chybí osobitost Michaela Clarkea Duncana z jedničky a některé vtipné scénky mi připadají dost "suché". To vše by se dalo překousnout, ale udělat z Jimma Tadeskyho, jednoho z nejlepší nájemných vrahů domácí puťku (ikdyž scéna se slepicí pobaví :D ) to se už překousnout moc nedalo... To ale ovšem nemění fakt, že herecky je film obsazen výtečně a stále se zasmějete. 60% ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Klasický syndróm takmer všetkých filmov, ktoré nadväzujú na na predchádzajúci, v celku kvalitný snímok. M. Perry znovu opakuje to čo ho spravilo hviezdou. Klasické jeho gestá, pohyby, mimika z tváre. V jedničke sa dalo v pohode zvládnuť, ale to čo ho v seriály Priatelia preslávilo ho v tomto filme odpísalo. Už to nemalo taký cveng. Bruce Willis ma naopak oveľa viac dokázal pobaviť, hlavne scénka so sliepkami nemala chybu. Príbeh je ako obohraná platňa. Všetci vieme, ako to skončí. 3* zrejme zato, že som nemal náladu na žiadny vážny film. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O  prvej časti som napísal, že nie je to zlé, ale nezdá sa mi to ani dobré. Je to také nemasné, neslané. No ešte stále sa o tom dá tvrdiť, že je to v pohode. Vidím to tak na tri malé hviezdičky. Metthew Perry sa snaží, čo mu sily stačia, ale rušivá nálepka Chandlera Binga z televízneho seriálu "Priatelia" mu pevne drží na chrbáte. Bruce Willis hrá spoľahlivo, no nijak zvlášť oslnivo. Videl som ho už v omnoho silnejších úlohách. Avšak oproti druhej časti, ktorá bola natočená o štyri roky neskôr, to má slušnú úroveň. Takže tým pádom som sa vlastne vyjadril aj ku tomuto titulu z roku 2004. Pokračovanie s názvom "Môj sused zabiják 2" je naozaj o pozananie slabšie a dosť nudnejšie ako jeho predchodca z roku 2000. Je len dobre, že nebola natočená aj časť s poradovým číslom tri. ** ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, je to sračka. Jednička byla velice fain, byli tam povedený vtipy, třeba dyž Oz narazil do dveří, nebo se omluvil, že se de vyzvracet. No a z nějakýho důvodu si vedení myslelo, že by se msz2 mělo stavět na těchto vtipech, takže v konečné fázy to vypadá, že se divám na neucelený prasácky roztříhaný celek, ve kterém Oz neustále naráží do dveří a do kytek ,padá na zem, opět naráží do čehosi a hádejte co? Spadne na zem!!! A najedou se dáví jakoby chtěl zvracet a to několikrát zopakuje a do něčeho narazí a dál už to znáte samy... do toho další tragické postavy v čele s Brusem Tadeskym. Slabota. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Když vidím tu Bruceovu držku, vždycky se musím smát. Je to dobrej herec, ale nehodí se na žádný vážný filmy, protože on se prostě pořád směje :) . Když je v nějakým jiným filmu akční scéna, kde jde všem o život, Bruce tam lítá a střílí po příšeře, která by si ho ráda dala k večeři, tak se tváří, jako kdyby z toho měl srandu...a podle mě ji i má. A ono to většinou i skvěle vypadá...Přesto do tohoto filmu mi moc nezapadá, protože i on asi ví, že čeho je moc, toho je příliš a tak se i sice "směje", ale zatraceně falešně :) ... kdyby to nebyla taková stupidita, kterou ani velkej Bruce nemůže zachránit, možná by se i smál...2* za něj a jeho roštěnku.... ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 46:26 pokládá Cynthia (Natasha Henstridge) hrnek s kávou na talířek, který drží v druhé ruce. V dalším záběru však drží hrnek daleko od talířku. (Iveet)

Reklama

Reklama