Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak nevím o jaký stupeň byl druhý díl horší. Rozhodně nesouhlasím s drtivou většinou zde a myslím, že díl druhý je ve stejném stylu jako díl první a Bruce Willis, který tam brečí a ukazuje city je docela vtipnej jako vrah. Pokud se někdo půjde dívat na druhý díl jako na vážný film, tak ho film zklame, ale pokud půjde s tím, že se bude bavit u komedie, tak bude spokojený! ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ten film som nedokázal dopozerať ani dokonca. Oproti ako-takej jednotke, je toto totálna hovadina. "Vtipné" scénky nie sú vtipné, ale úbohé a človek sa cíti miestami trápne. Inokedy vynikajúci Matthew Perry trápne šaškuje už v úvodnej scéne a Willis v zástere no comment. Film som videl asi polhodinu (viac som nezvládol), ale pochybujem, že by sa to postupne zlepšilo. ()

Reklama

Strike 

všechny recenze uživatele

Tento film obsahuje několik nej. Scéna v baru je rozhodně nejtrapnějším hereckým momentem Bruce Willise. V tomto filmu je nejvíce nejstupidnějších pádů a narážení do dveří v podání jednoho ,,herce" - Perryho, kterej tam nic jinýho v podstatě nedělá. Ale ze všeho nejhorší je kreace Kevina Pollacka - ten je opravdu k nevydržení. Dvě hvězdy jsou za to že to bylo tak nějak koukatelné, Willis, kromě výše jmenované scény, byl v pohodě a Amada Peet je stejně roztomilá jako v prvním díle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co se tady v noci dělo? A proč mě bolí zadek?" Uděláme z charismatického zabijáka hospodyňku v růžových bačkůrkách? To je nápad. To bude srandy. Jenže můj převaděč spojitosti tohle prostě nepobral. To, že je trapný Oz, je totiž naprosto v pořádku, protože takový byl vždycky, ale Jimmy? To se nedělá, zkazilo mi to náladu tak, že mi ji nevylepšily ani Jill se Cynthií a těm to nikdy nedělalo problémy. Sbohem, Tulipáne, už se neuvidíme. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je spravnej masakr. Prvni dil byl sice takovej vaznejsi a tohle je spis traparna, ktera jen vyuziva uspechu prvniho dilu, ale ja jsem se bavil vic nez u prvniho dilu a proto je oba radim priblizne na stejnou uroven. Herci sou vsichni desne v pohode i kdyz samozrejme vetsina dost prehrava vcetne Willise, ale vubec to nevadi. Skoda, ze Amanda Peet nepredvede neco podobnyho jako v prvnim dile, ale holt uz je slavnejsi tak to nema zapotrebi. Dej je samozrejme uchylarna, spousta klise a do toho vymasteny gangsteri (ktery jsou ale cool). I pres vsechny vytky, ktery k filmu mam musim dat 4*, protoze dej je fakt sviznej a hodne vtipnej a to je u komedie nejdulezitejsi. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Při natáčení scény, v níž se Oz (Matthew Perry) probudí v posteli s Jimmym (Bruce Willis), byl Willis pod dekou nahý. Matthew Perry nevěděl proč a prý se bál zeptat. (Cheeker)
  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)
  • Za 40 milionů dolarů natočený sequel během prvního víkendu (9.-11. 4. 2004) moc nevydělal a odnesl si z amerických kin jen 6,6 milionů USD. Pro Bruce Willise (Jimmy Tudeski) to byl nejhorší úvodní výdělek kariéry od propadáku Barva noci (1994), který debutoval stejnou sumou. Celkově si film odnesl z amerických kin jen něco přes 16 milionů, celosvětově pak 26,2 milionu, což při výše zmíněném rozpočtu nebylo radostné. (imro)

Reklama

Reklama