Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (292)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O  prvej časti som napísal, že nie je to zlé, ale nezdá sa mi to ani dobré. Je to také nemasné, neslané. No ešte stále sa o tom dá tvrdiť, že je to v pohode. Vidím to tak na tri malé hviezdičky. Metthew Perry sa snaží, čo mu sily stačia, ale rušivá nálepka Chandlera Binga z televízneho seriálu "Priatelia" mu pevne drží na chrbáte. Bruce Willis hrá spoľahlivo, no nijak zvlášť oslnivo. Videl som ho už v omnoho silnejších úlohách. Avšak oproti druhej časti, ktorá bola natočená o štyri roky neskôr, to má slušnú úroveň. Takže tým pádom som sa vlastne vyjadril aj ku tomuto titulu z roku 2004. Pokračovanie s názvom "Môj sused zabiják 2" je naozaj o pozananie slabšie a dosť nudnejšie ako jeho predchodca z roku 2000. Je len dobre, že nebola natočená aj časť s poradovým číslom tri. ** ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar parádní jedničky, ale díky Willisovi, Perrymu a obzvláště Kevinu "Lazlovi" Pollakovi a jeho přiblblé bandě je zase o zábavu dobře postaráno. Nenáročná oddychovka, která sice nepřekvapí ničím novým, ale spolehlivě pobavit by měla. Teda pokud na to nejdete koukat s tím vědomím, že to je blbost. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dokud se z tohoto filmu nevyklubala zmateně překombinovaná směsice pokusů o vtip tak jsem se celkem bavil. Tři hvězdičky jsou tedy za první polovinu filmu, za druhou půlku bych asi uvažoval o hodnocení mnohem nižším. edit: Včera jsem se na tento film díval znovu a můj dojem se vůbec nezměnil... :-) ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, je to sračka. Jednička byla velice fain, byli tam povedený vtipy, třeba dyž Oz narazil do dveří, nebo se omluvil, že se de vyzvracet. No a z nějakýho důvodu si vedení myslelo, že by se msz2 mělo stavět na těchto vtipech, takže v konečné fázy to vypadá, že se divám na neucelený prasácky roztříhaný celek, ve kterém Oz neustále naráží do dveří a do kytek ,padá na zem, opět naráží do čehosi a hádejte co? Spadne na zem!!! A najedou se dáví jakoby chtěl zvracet a to několikrát zopakuje a do něčeho narazí a dál už to znáte samy... do toho další tragické postavy v čele s Brusem Tadeskym. Slabota. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

naozaj nepodarený scenár v nepodarenej americkej gume, groteskná postavička na každom rohu padajúceho zubára Oza a domácej paničky Jimmyho tulipána spolu s naozaj ukážkovým happyendom, kde sú všetci bohatí, milujúci sa a tehotní + hlúpi gangsteri a chaotické scénky, telenovely hodné rozuzlenie s laszlom gogolakom alias willisovým otcom a "úžasne rafinovaný" plán - to všetko vytvára film, ktorý sa možno vo svojich začiatkoch (nie, nemyslím prvé minúty filmu, myslím naozaj začiatky, keď sa ešte len scenárista s režisérom dohadovali) snažil uhrať to na bláznivú čiernu komédiu ale vyšlo niečo divné a také nejaké nijaké - jedinou vtipnou postavičkou, s ktorou boli spojené asi jediné vtipné scénky na ktorých som sa zasmial (zopár ich bolo, to musím uznať) a jedným z málička kladov filmu bol nahlúply dlháň Srabo (či ako sa vlastne volal) Gogolakov syn a epizódka v moteli bola celkom vtipná, ale to nestačí, páni, to vôbec nestačí ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama