Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z Prokletí domu slunečnic si pamatuju všehovšudy jednu lekačku a moc pěknou hlavní hrdinku. A obávám se, že z Prokletí domu kukuřic (© - distributore, jestli to tak nazveš, davaj mi nějakou odměnu, že jsem to za tebe vymyslel :-D) si toho za čas budu pamatovat ještě méně. Lekačky tu totiž nejsou žádné, tedy minimálně žádné takové, které by měly nějaký účinek, a mladá hrdinka tentokrát pouze ve vedlejší roli a mnohem méně krásná. Nemůžu říct, že by mě finále s naštvaným strašákem nebavilo, ale tu hodinovou zívačku předtím filmu prostě neodpustím. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak podle hodnocení jsem to čekal o dost horší. Film byl celkově slušný. Párkrát jsem se i lekl a i napětí nechybělo. Sice do poloviny se nic moc neodehrálo a přišlo mi to spíše jako drama. Ale po polovině filmu to bylo už docela koukatelné. Víc jsem od tohoto filmu neočekával a proto jsem docela spokojen. Možná to je tím, že jsem byl připravený na horší film. Žádný zázrak to není, ale ani propadák. Spíše takový čistý střed. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, takže nelze srovnávat, ale po shlédnutí této stupidity ani snad nelituji. Film byl ještě jakštakš podprůměrný, ale jakmile strašák oživne stane se z díla céčko jako prase. Není snad nic, čím bych mohl alespon hodnocení trochu vylepšit, protože otázky, které jsou třeba zodpovědět ke konci rapidně vroste a divák se jen marně snaží alespon část rozluštit podle vlastní fantazie. Ruce pryč od tohoto, naprostá ztráta času, která nesahá ani na hranice céčkových filmů ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Kliatba domu slnečníc", ktorý v roku 2007 natočili hong kongskí bratia Danny Pang a Oxide Pang Chun si pamätám ako celkom podarený, pozerateľný, trojhviezdičkový duchársky horror. Preto, keď sa mi po rokoch dostala do rúk druhá časť "Kliatba domu slnečníc 2", tak som si ju bez váhania a zbytočných obáv pozrel. Réžie sa chopil Martin Bernewitz. Podarilo sa mu natočiť dosť dobré pokračovanie. Americký farmársky horror. Pozor na pekelného strašiaka! *** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama