Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Hellraiser a jeho znovu povstání z demonické sochy. Jo ta socha byla dobrá, ale oproti prvním dvoum dílům je to dosti slabé. Mnoho opravdu hluchých míst beze šťávy. Konec průměrný, nový démoni se mi zdá nemají takový styl jako měli jejich předchůdci. Cdčkovač a kameraman, to už je trochu zbytečně kýčovité a ta kuřačka, nevím kdy byla horší zda živá nebo po smrti. Když nad tím tak přemýšlím byl to hooodně slabý horor s pár výjmečně světlými okamžiky (ta socha se mi celkem líbila). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tajemno odstraněno, cákanců neskutečné množství. Trošku nerozumím obalu kde jsou vyobrazeni Cenobité, kteří zde nehrají, namísto nich jsou zde vytvořeni noví, ale nejsou nijak zvášť úchvatní. Možná ten rekreační kameraman co má objektiv místo oka. Doug Bradley opět ukazuje svoji civilní přívětivou tvář. Kdo má rád atmosférické horory ten ještě ani při tomhle díle nemůže sáhnout vedle. 60% ()

Reklama

brutale 

všechny recenze uživatele

Už nie tak dobré pokračovanie (ako z 1 na 2), ale bohužial posledné čo stojí za zmienku! Nebolo by na škodu, držať sa dvojky a už nekriesiť Pinheada, ale to by sme boli ukrátený o Pinheadove vyčíňanie v mestkých uliciach, ktorý si tvorí nových cenobitov. Film má trošku iný kolorit ako predošlé časti. Snímka ponúka originálne gore scény a výborné monológy pinheada! Peklo v podobe Pinheadovho tela masakruje desiatky obetí na počkanie a počúva zvuk náreku v doprovede melódie rezu mäsa žiletkou! Hellraiser III je absolútne geniálny spôsob zhmotnenia pekla a bolesti postavené na voľbe človeka! ()

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé pokračování a důstojné zakončení trilogie, která měla zůstat trilogií. Další dílý už stály za velkej prd! Tohle má parádní spád, skvělou kameru a vynikající hudbu, které se tentokrát zhostil Randy Miller. Efekty jsou taky super (Bob Keen). Tyhle 3 první díly mě už tenkrát odrovnaly a mám je všechny moc moc rád! Hell on earth natočil Anthony Hickox, který byl tenkrát ve formě a je to jeho nejlepší film! Pak mám od něho ještě rád Wax work 1 a 2. Jinak potom už zabředl do velice špatných vod, což je velká škoda, protože tímto Hellraiserem měl hodně našlápnuto. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V prvních dvou dílech si tu hodně lidí stěžovalo na špatné herce, mě přišli dobří. Ale do třetice všeho zlého jsme dostali hereckou sestavu opravdu shitovní. Příběh nestojí za nic. Z původních dílů už zbyl jen Pinhead, jenže pozbyl svoji coolovost. Cenobité už jsou jen bizarní debilové s trapnejma hláškama. Budu dělat, že jsem tento díl nikdy neviděl a dál si hýčkat vzpomínky na jedničku. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Kapela v Kotelně je Armored Saint s písní "Hanging Judge". (Dr Lizal)
  • Původní filmový plakát měl zobrazovat křičící hlavu Pinheada (Doug Bradley). To se ale MPAA zdálo příliš drastické. Miramax proto využil fotografii Pinheada z prvního filmu a argumentoval tím, že již byla použita v minulosti, tudíž je vyhovovující. MPAA to uznala a dala této verzi plakátu povolení. (skinny9)
  • Původní verze filmu měla končit tak, že Joey (Terry Farrell) měla udělat dohodu s Pinheadem (Doug Bradley), že se stane jeho nevěstou výměnou za úspěšný život. Nakonec se ale od tohoto konce filmu upustilo. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno