Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A máme tu hnedle další kousek od přímo od řezníka :o). To máš tak, když je v neděli 30 stupňů od rána, dítko u babky, to se pak kopří u podobnecj kokotin jedna báseň. Opět potěšila návštěva otce se synem Tomášem na zápase :o). Tihle dva sou kapitola sama o sobě. Příběh poutavější než Jehovova pomsta. Tenhle styl mi celkem sedí, je to sprostý, je to drsný, je to hnusný, ale má to rozhodně svoje kouzlo... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Od oscarového začátku až po romantický konec jsem seděl, poulil svá švidravá kukadla a samým nadšením flatuloval natolik, až jsem proflatuloval gaučík. Samozřejmě lžu. V zaujetí dílem jsem naprosto rezignoval na nějaké rozlišování odchozího skupenství a ta hezká, stylová skvrna na parketách mi bude už jednou provždy připomínat, jak měla ondyno máma raka! ()

Reklama

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Řezník má možná nejúchylnější humor v Čechách, což mi vyhovuje :D Za půl hodiny jsem se zasmál hodněkrát, ale přišlo mi, že v druhé půlce šla kvalita vtipů a hlavně příběhu dolů a na konci už mi některé zvraty a scény přišly vyložěně špatné. Každopádně myslím, že jsem někde četl, že tohle bylo režisérovo poslední amatérské dílo, a další film už by měl být na úplně jiné úrovni. Tak se těším a doufám, že to bude opravdu profi dílo. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsou zvraty tak originální, nebo vlastně úplně očekávané? Ono je to vlastně jedno, protože divák bude tak fascinován dementností celého filmu, stejně jakožto zdánlivou nesoudností při rozhodnutí něco takového veřejně prezentovat, že se nechá ochotně fascinovat mizerným herectvím, slabomyslným dialogům i nejhůř natočenými scénami v historii filmu. Protože pobavení je královské. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Bohužel film už nemá takové grády jako povedený život není krásný, či i ta Jehova pomsta mi přišla zábavnější a promyšlenější. Děj a postavy jsou příšerně překombinované, vtipy až na pár výjimek spíše trapné (není tady snad jediný fór, který bych si zapamatoval). Uznávám že filmařsky je to rozhodně na vyšší úrovni než již zmíněný život není krásný, či jehova pomsta, ale to k úspěchu nestačí. Je mi to sice líto, ale víc než 1* tomu dát nemůžu. 15% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Slovo „vole“ se ve filmu vyskytuje 217x, což je zhruba každých 11 sekund. (L_O_U_S)
  • V čase 4:25 je možné vidět autora snímku, Martina Pohla, v roli Kamilova zeťáka. (DJDVD)

Reklama

Reklama