Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (198)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká je to příšerná sračka (v dobrém, viz New Kids, Bulšit...), to má parádně zvládnutou výstavbu příběhu a režii. Když se k tomu přidá úžasná vtipnost, brutality a nadávání, tak mi z toho vychází opravdu kvalitní počin a jedna z nejlepších českých komedií (fakt!). Řezníka jako umělce neobdivuji, ale filmy točit umí kurevsky. 90% ()

xDirtyFrankx 

všechny recenze uživatele

Tak jo. ZNK většina lidí proklíná. Je to prej hrozně natočený, herci stojí za nic, je to nechutný, zvrhlý, blbý... Ale geniální. Jelikož jsem na ZNK hrách vyrůstal, je pro mě Mártyho dílo studnicí nekonečný zábavy. Moralisti nechť si pění, já se královsky bavim. Takovouhle smršť humoru by Mártymu mohlo závidět množství věhlasnejch režisérů všeljakejch nudnejch patolízalskejch komedií. Takže, je život opravdu krásný? ()

Reklama

annihilation odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete tvrdit, že je to nějaká satira naplněná černým humorem, ale je to prostě jen trapný odpad doplněný ubohými "hereckými" výkony a spoustou vulgarit, které mají nejspíš působit vtipně, ale upřímně ještě víc snímek pohřbívají (tedy pokud to jde). Možná vás to pobaví, pokud je vám patnáct a hlava vám zeje prázdnotou. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná zábava. Dosti jsem se zasmál. Hlavně u scény, kdy Majk chčije v koutě vedle mušle. Jelikož je to amatérština, tak je tam dosti chyb, ale to se pomíjí. Pár scén je tam navrch násilně naverbováno, ale ta těhodná žena a otec se synem, tam prostě být musí a bez toho to nejde. - "Tati, já chci jít do lesa na pohádkovej les!" - "Ses posral, néé!!!" ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Rychlejší tempo. Velmi rychle mi to uteklo. Velice jsem se bavil. Pro mě docela klenot. Tohle se zkrátka jen tak nevidí. Bavil jsem se. Tento drsnější humor se mi líbí. Někdy fakt stačí vzít nějakou kameru a amatérský herce a dokáže vzniknout fajn věc. Zasmál jsem se několikrát a jak už jsem zmínil, tak v Česku taková tvorba jen tak nevznikne. Za mě dobrý násilnicky vtipný kraťas. 7/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy vazbiči odvezou Majkyho (Michal Schmutzer) za město a vyhrožují mu kvůli nevráceným penězům, je možné zahlédnout skrze přední sklo auta jednoho ze členů štábu, jenž se snaží odklonit přijíždějící auto, které by narušilo právě probíhající natáčení. (Zdroj: ČSFD)
  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)

Reklama

Reklama