Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Recenze (90)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, Most svou kvalitu určitě má a hlavně se u toho člověk pobaví. Celý tento projekt si na nic nehraje – prostě je to takové „lidové“ se vším všudy. Nechybí humor, erotické jiskření, sexuální i rasistické urážky, nadávky i emoce a hlavně nedělají z lidí debily kupou nelogických kokotin okolo…Každý si tam najde to svoje, někdo se tam dokonce shlédne v nějaké postavě (ty jsou mimochodem dobře napsané) a hlavně Dáša/Pavel (Erika Stárková) má v sobě cosi, co se mi na této herečce líbí (až dosud jsem jí neznal). Jasné číslo jedna je samozřejmě Martin Hofmann a jeho Luďan – to je prostě typický buran a ožrala. Už teď můžu říct, že se těším na další díl. Zatím jsem nadmíru spokojený (moc jsem od toho nečekal…).60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda na mě působila podobně jako ta první, ale přece jen jsem měl pocit, že v seriálu došlo k určité změně k lepšímu, ubylo hluchých momentů a zdálo se mi že je tu humor přece jen o něco málo propracovanější. V minulém komentáři jsem na to zapomněl, takže to musím udělat teď, chválím parádní osmdesátkový soundtrack k oběma dílům, ten mě bavil. 2*+ ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ilona: Já mám prostě o něj strašnej strach, oni píšou že se to v člověku může projevit daleko pozděj, že je to uložený v tom genotypu. A hele, všechno co jsem se na tých různých servrech dočetla na Tondu sedí, jo? Chodí rád do školy. Straní se kolektivu. Používa deodorant. A má kartičku do knihovny. Luděk: No promiň, ale to on asi jako student musí. Ilona: Jenže on si tam půjčuje knížky a taky je čte, Luďane, to není normální. Luděk: No po mně to nemá. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia kanonáda gagov, situácií a búrania pravidiel pre televizne seriály a pre chápanie normálnosti. Naviac výborná hudba. –––– Ty si taky myslíš, že ho nakazím teplostí? –––– Celý odpoledne tady gúgluje, co s nima dělaj. To jsou kastrace, depilace, lejzry, hemisféry jim prohazujou. To není už člověk pak. –––– Tyvole, myčka! ()

makakus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem očekával, tak nesmyslný motiv genderové předělávky začíná hrát hlavní roli, což je obrovská škoda. Vše ostatní by k Mostu krásně sedělo, tohle je tvrdá pěst na oko, a to pokud jde o dialogy, vývoj motivu i herectví. Jinak - Čvančarová na rozdíl od prvního dílu dostala šanci začít "dramaticky hrát", čehož samozřejmě okamžitě zneužila. Tyhle herecké a scénáristické křeče bohužel posílají jinak slibně načnutý seriál do kopru, stejně jako druhý haha motiv této části - nestojí mu. Takže sexualita ovládla díl v roli lidově podbízivé i výstřední, to opravdu zajímavé "ze života" a nosné, třeba Schmitzerova linka nebo život místních postpuberťáků se nepochopitelně odsunulo do pozadí. Tedy - téměř všechno špatně. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Druhý díl Mostu! měl na ČT1 vyšší sledovanost, než premiérový pořad vysílaný ve 20:00 (Rapl – Operace Ofsajd, 2019). Jedná se o unikát. (klukluka)
  • Pozorný divák si všimne, že když Tonda (Filip František Červenka) si prohlíží profil Blanky na Facebooku, je laptop připojený k Internetu pomocí WiFi, a to v momentě, kdy v baráku nešel elektrický proud. (Leopard105)
  • Dáša (Erika Stárková) je milovnice kamionů. V této epizodě zazní celé jméno jejího pejska Lopyho – Loprais, zřejmě na počest Karla a Aleše Lopraisových, kteří se opakovaně zúčastnili rallye Dakar v kategorii kamionů. (melica)

Reklama

Reklama