Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Recenze (90)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem respektovanej občan, Romano. Mně nemůže nejít hůl." Když se hospodskýmu nepostaví nádobíčko ani se servírkou v kuchyni, tak to už je krize. Mě tedy tentokrát bavil Pavel hledáním práce a "na kozy" vítězící Ilona s definicí homosexuála – chodí rád do školy, straní se kolektivu, používá deodorant a má kartičku do knihovny. Tak to je přesný. Býval jsem gay a ani jsem o tom nevěděl. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ DÍL CELKEM UŠEL , druhý byl dost ubohý a další budou , asi , v podobném stylu . A vzhledem k tomu , že se vysílá před 22. hod . je to na hlubší zamyšlení - proč taková vulgární ubohost je v tomto čase ???? Někteří z MOSTU A OKOLÍ se zřejmě pobaví , My co jsme dále , už méně . Nechápu proč tam hraje Medvecká , výborná herečka a Čvančarová . A PROČ se za naše poplatky točí taková ubohá , hloupá kravina ??!! ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu slabší než první díl, ale stále dost povedené. Tentokráte to netáhne ústřední partička, ale Schmitzer a jeho senzační past na zlodějíčky. Víc se také projeví Pavel (Dáša) a je tu super ten kontrast toho progresivnismu, transgender a reakcí na to od zabedněných socek z Mostu, kteří se zároveň bojí přiznávat, jak se jim vlastně Dáša líbí, no a kdyby byla cigoška, tak kdo ví... ()

farky 

všechny recenze uživatele

Po parádne našlapanom prvom dieli druhý posunul latku ešte o dosť vyššie. Dávno som sa tak nenasmial. Tu sa museli všetci zúčastnení teda poriadne vyřádit! Hofmann hrá toho blbca famózne. Jedna lepšia hláška než druhá. Samozrejme seriál tohto typu potrebuje aj rozhľadeného diváka s nadhľadom. Kolečko-Prušinovský, vám to jede vole. Dycky Most! ()

km_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem dal šanci druhému dílu. Pokud v prvním díle působily postavy a dialogy nepříjemně uměle, tak v druhém díle už byly přímo nepovedenou předraženou kýčovitou karikaturou reality z Karlova mostu. Epizoda na mě celkově působí, jako kdyby někdo chtěl udělat koláž z vystřižených novinových článků a nalepil je omylem rubem nahoru. Ono to asi nebude o tom, že by seriál o slušných Češích, co nenávidí všechno a všechny, jakoukoliv deviaci od piva a fotbalu trestají pěstí a k odpovědnosti za promarněný život se staví jako teflon, nemohl být vtipný, to právě má ohromný potenciál, ale provedení je naprosto tristní. Místo sondy do hlavy rasisty je to spíše sonda do hlavy outsidera, kde právě probíhá mokrý sen o rasismu. Takový Eurotrip měšťáka do Mostu. Příští díl bude hate-watch, ale asi bude poslední, protože vlastně nezůstala, ani nebyla, jediná dějová linie, která by mě zaujala a chtěl bych vědět, jak skončí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Druhý díl Mostu! měl na ČT1 vyšší sledovanost, než premiérový pořad vysílaný ve 20:00 (Rapl – Operace Ofsajd, 2019). Jedná se o unikát. (klukluka)
  • Dáša (Erika Stárková) je milovnice kamionů. V této epizodě zazní celé jméno jejího pejska Lopyho – Loprais, zřejmě na počest Karla a Aleše Lopraisových, kteří se opakovaně zúčastnili rallye Dakar v kategorii kamionů. (melica)
  • V momentě, když si Tonda (Filip František Červenka) prohlíží profil Blanky na Facebooku, je přihlášen jako „Martin“, to ale neodpovídá jeho postavě. O chvíli později, když si Tonda pouští video, si lze všimnout osobní složku na ploše se jménem „Martin Voplakal“, který pracuje v České televizi jako rekvizitář. (Leopard105)

Reklama

Reklama