Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Diskuze

xDirtyFrankx

xDirtyFrankx (hodnocení, recenze)

Miller se stal KULTem. Nedám na něj s kamarádem dopustit. Takovýho chladnýho, drsnýho blba abys pohledal. Nazdar Millere. 

dadino

dadino (hodnocení, recenze)

Pekny zombie film. Detailne zobrazena brutalita a sadizmus. Bezduche dialogy. Nelogicke reakcie postav. Tak ako ludi ako aj zombikov. Samopaly vsade rozhadzane ale do ruk ich nikto nevezme. A pritom tam zombici strielaju zo samopalov a jazdia na autach. A hlavny hrdina zoberie samopal do ruk az pri konci filmu. A hlavne nechapem ako asi v tri stvrtine filmu na benzinovej pumpe co ich prepadli zombici hodi molotov kokteil ku autu(sanitke) tak vybuchne hned aj auto.

Reklama

Reklama