Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten bezpochyby nejvýjimečnější dům v Los Angeles patří Nicku Vanderparkovi (Jack Black, Škola rocku) nejprachatějšímu vynálezci zázračného odstraňovače psího trusu pod názvem Vapoorize. Obrovské sídlo s komplexem bowlingových drah, dobytčích ohrad, vinic a kolotočů přivádí jeho souseda Tima Dingmana (Ben Stiller, Riskni to s Polly) k šílenství. Hlavně proto, že se Tim mohl také brodit v penězích, kdyby měl také tu šanci investovat. A tak poté, co ztratí práci a jeho manželka ho nechá v bryndě, obrátí se Tim na jedinou osobu, která mu může pomoci - J-Mana (Christopher Walken, Stepfordské paničky), podivného hipíka, který má v každé situaci potrhlé nápady. Fantastická černá komedie o tom, jak dobrého člověka zkazí úspěch jeho souseda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je jako zjevení. Etablovaní a dostatečně nosní komici Stiller a Black, patřičně mystický Walken, Rachel Weisz k nakousnutí, na režisérské stoličce Barry Levinson a... taková nekoukatelná pitomost. Nefunguje vůbec nic. Akce nulová, krimi výsměch a komedie leda tak na úrovni prdícího balónku. Špatné. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme: dva slušní komici, tři držitelé oscarů, hromada doprovodných kvalitních herců a všichni dohromady hrají v nevtipné komedii kde jde doslova o hovno (no dobře o plurál: o hovna). Ježiši Barry, na starý kolena tohle nemáš zapotřebí, vždyť mě nenapadá jediná věc co pochválit. 20 % ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Keď sa darí, tak sa darí". Pri tejto komédii sa však toho moc nepodarilo. Ben Stiller je výborný. Dobrá je aj kamera. Rachel Weisz je krásna. Scenár nezáživný. Christopher Walken za moc nestojí. No a Jack Black je úplne hrozný. Jeho nepodarené herecké kreácie v štýle Jima Carreyho sú obrovským trapasom. Vôbec svoju úlohu nezvládol. "Je to na hovno"? Skoro veru aj ano. Slabučké dve hviezdičky. ** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná komédia sa zaujímavým a originálnym námetom, od ktorého je odvodený aj celkom slušný dej, ktorý je jednoducho doslova o hovne. Áno, ide tu o vynález, ktorý likviduje hovná všetkého druhu. Vo filme sa nájde aj množstvo srandovných situácií. Ben Stiller, Jack Black a predovšetkým Christopher Walken sa svojich rolí zhostili asi najlepšie ako mohli a nemožno im nič moc vyčítať. Rovnako tak vždy okúzľujúca a sexi židovka Rachel Weisz bola príjemným ženským spestrením. Pohodová a nenáročná chvíľami čierna komédia o tom, že aj najlepší priateľ vie závidieť a robiť veci, za ktoré sa neskôr hanbí. Jedna z tých lepších komédií, v ktorých hrali Ben Stiller a Jack Black. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Závist drží nad vodou jen dva hlavní herečtí představitelé,jinak jde o poměrně nevýraznou a nudnou taškařici,se sice na jednu stranu originálním námětem o "spreji na mizemí psích výkalů",na druhou stranu zároveň o námět hraničíci téměř až s trapností.On celý film je takový hodně přitažený za vlasy,nenajde se tu jediný silnější,vtipnější moment,prostě si jen tak onen děj plyne a mě po celou dobu bylo prakticky jedno,jak dopadne(neboť to bylo předem jasné).Závist se vyjímá zkrátke pouze svou nevýrazností a poměrně velkou nudností,a to film teda do výšin neposouvá. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl v amerických kinech velice neúspěšný, proto byl v Evropě uveden rovnou na dvd a vhs. (Pumiiix)

Související novinky

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

HBO chystá sci-fi od autora Jurského parku

28.08.2020

Zatímco se seriálový Westworld pomalu chystá na svoji čtvrtou řadu, kabelovka HBO už si mezitím od autora knižní předlohy (a mraky dalších děl) Michaela Crichtona vyhlédla další projekt. Tentokrát se… (více)

Reklama

Reklama