Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jima Normana ( Tim Matheson ) provází od dětství děsivý zážitek, při němž byl svědkem smrti svého staršího bratra, kterého zavraždila parta čtyř výrostků. Nyní po letech se Norman společně se svojí ženou a synem vrací do rodného městečka, aby zde vyučoval na zdejší střední škole. Mezi těžce zvladatelnými studenty sportovních tříd, které daleko více než učivo zajímá baseball nachází pouze pár oblíbenců. Poté, co má jeden z nich smrtelnou nehodu, přichází do třídy nový žák. Jim si s hrůzou uvědomuje, že je to dávno mrtvý vůdce party, která zabila jeho bratra. Dvacetsedm let spící noční můra se znovu probouzí. (kosta73)

(více)

Recenze (51)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S filmovými adaptáciami diel amerického spisovateľa Stephena Kinga to býva všeliaké. Niektoré sú naozaj veľmi kvalitne spracované, ale mnohé nestoja ani za reč. Tento snímok, ktorého základom je staršia, asi tridsať stranová poviedka zo zbierky Nočná smena, sa pohybuje niekde uprostred. Vlastne na to, že sa jedná o nízkorozpočtovú, televíznu produkciu je to celkom fajn. Režisérovi Tomovi McLoughlinovi sa dobre podarilo vystihnúť atmosféru pôvodnej Kingovej predlohy. Najmä scény s prízrakmi mŕtvych teenagerov, ktorí jazdia vo svojom pekelnom bouráku sú silne pôsobivé. Títo traja napomádovaní frajeri v čiernych kožených bundách sú vážne desiví. Ich šialený smiech a vyskakovacie nože neveštia nič dobrého. *** ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten casting tady byl moc důležitý a poznáte to hlavně na part, která šla po malých klucích. To jsou na první pohled tak odporní sígři, že je vám z nich až nevolno. V tomhle směru se to povedlo, ale na druhou stranu budete mít u téhle kingoviny pocit, že je to možná až moc natahované, ač je stejně jasné, jak to musí dopadnout. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další zfilmovaná povídka Stephena Kinga jejíž knižní předlohu jsem ale o5 nečetl. Zase jsem si ale 100% jistej, že bude mnohem lepší. Film mi přišel docela nudnej a hlavně zbytečně dlouhej. Rapidní zkrácení by mu určitě prospělo a možná by mu i vylepšilo hodnocení. U mě určitě. Působilo to na mě jako nějakej klasickej TV horor kterejch jsou mraky. Myslím si, že mezi horory z let 90tých který je v bedně možno narazit by vyloženě zapadl. 2hvězdy. PS. Snímek má ještě dvě další pokračování. Ty už ale raději vynechám a svůj čas vložím do jiných filmů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou celou trilogii a řadím jí mezi naprostej průměr. Tenhle díl není taky nic jiného, je sice dobře natočen ale je to takový o ničem, bylo mi jedno k chcípne a kdo ne. Příběh byl zajímavej ale takovej nedotaženej a to taky díky hlavnímu padouchovy kterej vypadal jak z ústavu. Efekty byly slabší ale co čekat od Trimarku. Aspon že ti herci byly celkem dobří. Atmosféra se moc tentokrát nepovedla. Čirej průměr. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Povedená povídka Stephena Kinga převedená do ne až tak povedeného filmu. Navzdory televiznímu zpracování a silné béčkovitosti nejde o vyloženou zprzněnost, ovšem moje fantazie mi při čtení nabídla zajímavější, působivější podívanou, než co zvládli stvořit filmaři. Jednoduše koukatelný průměr, který v žádném ohledu nepředvede ani záblesk něčeho nadstandardního. Opět váhám mezi dvěma a třemi hvězdičkami... Za tu změnu oproti předloze v závěru (nesnáším happyendy) se tedy přikloním k dolní hranici. 49% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama