Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddaný hororový fanúšik Joe (Lucas Neff) miluje strach a všetko, čo s ním súvisí. Strašidelné domy sú preňho už dlhšie nezaujímavé, pretože je skúsený a nedokáže ho nič vystrašiť. Pri jednej prehliadke dostane od cudzinca vizitku firmy Fear, Inc. Vraj sa jedná o firmu, ktorá dokáže pripraviť strašenie na mieru. Joe je trochu sklamaný, keď do korporácie zavolá a dozvie sa, že sú všetky miesta obsadené. Keď však po večernej párty v dome zhasnú svetlá a za oknom sa objavia tajomné postavy v čiernych plášťoch, zdá sa, že dostane to, po čom túžil. Fear, Inc. však používa vlastné postupy, ktoré vystrašia aj toho najskúsenejšieho hororového fanúšika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Bafnu zprava, marná sláva, všechna hrůza polní tráva.". Fear, Inc. je obskurní firma se špatným píárkem, k níž se klienti rozhodně vracet nebudou (já tedy určitě ne). Zabil to i fearful casting. Joe je hororový fanoušek na baterky, takový Brouk Pytlík s kuchyňským sekáčkem, honící si triko před Beruškou, rozpáraný a znovu sešitý Ben je tam jen do počtu a jejich dvě holky měly při honění sexappealu míň než Andrej Babiš v noční košili, když ho v Čapím hnízdě honí pověstné motýle. Bát se nebylo o koho. Navíc Lucas Neff všechno "hrál" tak prkenně, že jsem se při každém entrée maskovaného maníka se sekyrou zaradoval, že to herecké dřevo konečně rozštípe na neherecké třísky. Lucas trapně hýkal jakože nadšením, pak zase dělal jakože realita a jak mocinky moc se bojí. Vrcholné WTF  - pižlání kámošovy ruky tupou pidlou. Pardon, rozbrušovačkou. Skutečná, gumová, skutečná, gumová...? Měl jsem sto chutí zařvat: "Tak si kousek uhryzni :-), snad poznáš gumu od masa, debile!" ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Snaživá hororová komédia, ktorá sa pokúša stavať na celom tom hororovom KLIŠÉ a robiť si z neho nejakú tú uvedomelú prdel, no až tak celkom jej to zas nevychádza a sama ostáva skôr takým bezradným klišé. Obdobne ako nedávny, trochu podobný, no viac do hororu nasmerovaný "Scare Campaign". Ale z väčšej časti je to našťastie aspoň pozerateľná zábava, takže slabšie 3* si tam môže strčiť. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Fear, Inc.“ není vyloženě skvělou komedií, na to má přece jen nějaké ty slabé momenty, ale na druhou stranu se nejedná ani o komedii špatnou. Hra na diváka je zde docela dobrá, a tak vás to dovede chytnout a udržet až do konce, což se mi zamlouvalo. I když už je finále vlastně jen jedno velké hororové klišé, tak nad ním prostě mávnete rukou s tím, že tu cestu k němu jste si užili. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přiznaná hororová variace na Fincherovu Hru, která se úporně snaží o to být vtipná, ale příliš jí to nejde. A přitom by stačilo jen přepsat titulní roli tak, aby hlavní hrdina nebyl úplnej kokot. Ale to by chtěl člověk asi moc. A vzhledem k tomu, že to jelito prakticky neslezlo ze záběru, zůstal relativně vtipný nápad totálně zazděný. Pobavil alespoň konec a dobře se koukalo na Caitlin Stasey, ačkoliv hrát tahle holka vůbec neumí. 25% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia, ktorá sa námetom očividne nechala inšpirovať snímkom Hra (1997). Len tomu režisér dodal komediálny nádych s ľahučkou prímesou hororových prvkov (ale podotýkam - len veľmi okrajovo). Úvod bol naozaj hrozný, tak uťahané a nezáživné, že som to skoro vypol. Našťastie sa to potom rozbehlo a dokonca mi pár krát aj skrivilo tvár od tlmeného úsmevu. Ako jednorazovka z núdze stačí, ale vážne len ako jednorazovka. 50/100 ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama