Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako sa vraví: neserte archeológov! O tom, ako jeden spravodlivo naštvaný, čo sa ako decko príliš díval na Indianu Jonesa, vykosí po polke sveta polku všetkých čínskych mafií. Ukazuje tak spolu s Indym, o aké drsné povolanie sa jedná, čo vedia iba tí, čo niekedy robili v daždi a mraze archeologickú sondu s rozpadajúcimi sa krompáčmi. Bez ohľadu na absolútnu nezmyselnosť filmu je ZABIJAK dostatočne svižný a poriadne tvrdý, SS je tu ako duch rozsievajúci skazu a preto mám tento kúsok napodiv ešte celkom rád. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomuhle dílku jako hodnocení "odpad" je vlastně docela nespravedlivé - jednak tím urážíme ostatní filmy, které do této kategorie spadají, jednak film místy baví takovým tím kouzlem nechtěného. Natočit něco tak programově špatného je vlastně výjimečná záležitost, neboť kdyby se o totéž kdokoli pokusil záměrně, nejspíš se mu to nepodaří. Šílený střih, choreografie, herecké obsazení, dialogy. 10 % celkového dojmu je opravdu za nechtěný humor.Kdo jen dal tuhle partu dohromady... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spojení Seagal - archeolog zní podivně a já osobně si ho v této souvislosti dokážu představit jen jako tu kouli, co se valí na Indyho v úvodu Dobyvatelů ztracené archy, ale pozor! Samozřejmě jsou to jen mimikry a on je ve skutečnosti pomstychtivý, nelítostný zabiják, co se rozhodl poslat Čínu v žebříčku nejlidnatějších zemí světa o pár míst níž. Samotný film je jeden velký omyl, který nejspíš začal tím, že hlavnímu představiteli zavolal jeho agent s nabídkou role, v které bude potírat triády a jelikož Steven rozuměl "pojídat rolády", na nabídku bezděčně kývnul.. A víte co? Já v tomto vánočním čase stolů prohýbajících se pod tíhou cukroví a uzenin nacházím pro kondici "univerzitního profesora archeologie z Yale" pochopení a dávám mu dvě betlémské hvězdy - snad si za ně zaplatí čistírnu pro svůj obnošený kožený kabát.. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla sila. Kdyby bylo misto hvezd ciselne hodnoceni od 0 do 5, tohle by bylo minus 10. Povedlo se jim zde pos..t snad vsechno co se da. Od prisernych zaberu, dialogu a hercu az dokonce po nazev filmu v uvodnich titulcich, ktery vypada jak kdyby ho kreslilo slepe dite v programu Malovani. V dnesni dobe (2013) ma kazda beckova videohra lepsi triky a pribeh nez tenhle paskvil, ktery vypada jak kdyby ho radne obtloustly Seagal natocil za penize ze sveho invalidniho duchodu. Vyhnete se mu obloukem, je urazka brat to i jako oddechovku. Po 15 minutach jsem si musel dat poradnyho panaka, abych mel silu to dokoukat. Nakonec jsem to vzdal a v pulce to zacal brat jako parodii, jinak bych si asi vystrelil mozek z hlavy. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ten potetovaný hrudník spoře oděné sympatické slečny, která se tam mihla zhruba v půlce filmu. Zbytek je bohapustá pitomost bez hlavy a paty. Forma viditelně vyžraného Štefana šla dolů a už tak mizerný scénář nebylo čím vylepšit, když akční scény byly spíš k smíchu. Promiň, Štefane, ale prsama to nejde zachránit vždy. Zvláště, když to není péčko, ale béčko. 10% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama