Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tito ztroskotanci mě moc nebavili. Madonnu mám jako zpěvačku docela rád, ale jako herečka a hlavně v tomto případě byla doslova otřesná. Nevím, možná za to mohl nepříliš zajímavý scénář, nebo debilní postavy, ale já se u toho prostě nudil. To že si lezli navzájem na nervy, bylo sice pěkné, ale to že lezli na nervy i většině diváků, už tak dobré nebylo. Ještě že alespoň to prostředí bylo pěkné a bylo se na co dívat… ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nepochybně to je plytký blábol a zjevná úlitba Ritchieho (ex)manželce. Ovšem sledování tohoto snímku mě zastihlo v podivném romantickém rozpoložení a v kombinaci s tím beznadějně smutným koncem nemohu Swept Away jen tak jednoduše zavrhnout. A nebýt přihlouplé pěvecko - taneční vložky, šel bych s hodnocením možná i výše.. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Začátek je úžasný. Je vtipný a má spád. Na ostrově to však začíná skřípat a některé momenty jsou minimálně divné. Vtipy vystřídají pseudodramatické střety a všechno se začíná stáčet k tupě romantickému konci. Celkově vzato se mi to však docela líbilo, už kvůli tomu začátku, krásné přírodě, nebo vlastní atmosféře letní "pohody". ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Bleh, takovou šovinistickou smršť jsem už dlouho neviděl, a to říkám jako chlap. Madonna nejdřív vyvádí voloviny, ale pak si uvědomí, že jakožto trosečnice je její přežití zcela závislé na přítomném spolutrosečníkovi, takže ten si z ní udělá svou poslušnou zkrocenou otrokyni, která poslouchá na slovo. Bože... Klasické Ritchioviny mám rád, tentokrát však šlápl úplně vedle. Příště by to chtělo před natáčením nastudovat třeba Bohové musejí být šílení 2 nebo alespoň Šest dní, sedm nocí. ()

ujovana odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne keď režisér začne myslieť niečím iným ako hlavou. Je to jasné prečo to natočil, to je bez debaty. Ale mohol sa zvoliť aspoň iný žáner. Napríklad hudobno -biografický alebo podobne niečo. Táto nudná zlátanina ukazuje len krásne prostredie kde sa nakrúcalo a to je asi tak všetko. Keby to bol nemý film a do toho by pustili nejakého staršie madonine songy so zábermi na more bolo by to viac pozerateľnejšie ako toto pseudočudo, ktoré snáď nemá ani dej. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první a zatím i posledním společný snímek Madonny a jejího druhého manžela Guye Ritchieho. (hippyman)
  • Snímek se umístil na 20. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Film sa nakrúcal na Sardínii a Malte. (JančiBači)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama