Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1 (2016) (série)


Operation Desert Stumble (S01E02)

(epizoda)
  • USA Operation Desert Stumble
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2016, 57 min

Obsahy(1)

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May tentokrát vyrazí se svým mobilním studiem do kolébky lidstva nedaleko jihoafrického Johannesburgu. Naši hostitelé se stanou vojáky a dostanou za úkol osvobodit rukojmí z letadla. Jeremy nám představí extrémní sporťák Aston Martin Vulcan s výkonem 800 koní a James je nucen vyzkoušet nezvyklou zábavu mladých Jihoafričanů. (HellFire)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhém dílu nás vzala banda nakouknout do metropole Jihoafrické republiky - do Johannesburgu. Divák se dozví zejména to, že kde jsou černoušci, tam se kradou auta a že přečíst jednoduchou číslovku je značný problém i pro jihoafrického prezidenta. Kupodivu tento díl byl více o vojenské vsuvce, než o automobilech. Nutno však podotknout, že extrémně vtipné vojenské vsuvce. Všichni tři členové si hráli na elitní komando a měli za úkol zachránit britskou královnu ze spárů tamních teroristů. Vše se odehrávalo v rytmu překvapivě vynikajícího filmu Na hraně zítřka. Z autíček se dostalo pouze na Aston Martin Vulcan, se kterým vás na běžné silnice nikdo nepustí a okrajová zmínka proběhla i o Audi S8+ (4 nuly na logu, 5. za volantem). Trošku mě mrzí, že se testování autíček ujal takový vepřík. Není z nich potom možné vytáhnout maximální výkon. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnoho mnoho jokes, ale třeba něco více o Johannesburské zábavě Wheelz N Smoke, kde auta protáčejí kola až prasknou to ne. Sice bych to nikdy zkusit nechtěl, ale je to zajímavá automobilová kratochvíle co zde jen tak neuvidíte, ale naopak většina se nezajímala o auta nýbrž zesměšnění filmových klišé spojených s akčními žánry + fórky na téma prezident Zuma. ... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pouštní výprava do Jordánska, které mě jinak tolik přitahuje, příliš nebavila, předchozí i nadcházející díly tenhle mírný propad ale neskutečně žehlí a posílají kvalitu show opět k nebeským výšinám. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela slabota na to, že je to teprve druhý díl. Vojenské cvičení byla celkem nuda, ale pár vtipných momentů tam bylo. Další části dílu byly takové nezajímavé, průměrné... ()

Reklama

Reklama