Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 3 (2019) (série)


Survival of the Fattest (S03E13)

(epizoda)
  • USA Survival of the Fattest
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, 2019, 1 h 31 min

Obsahy(1)

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May jsou vysazeni uprostřed Mongolska a dostanou za úkol dopravit se do nejbližšího města. Čeká je dlouhá cesta plná nesnází, ale touha po pivu je silnější. (HellFire)

Recenze (8)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Neřeším, jak je to doopravdy, ale co to znamená pro mě. Proto mi spousta lidí říká sobče, proto mám ale taky spoustu dokonalejch zážitků tam, kde ostatní frfňaj. Tady koukám nefrfňá nikdo, takže jsem rád, že takovejch jako jsem já je nás na světě víc. Speciál par excellence, takhle nabitou hodinu a půl bych chtěl mít dneska večer... ()

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady bylo vidět , že si chlapíci asi opravdu párkrát sáhli na dno . J . Clarkson je přeci jen vyhlášený tím , že právě kvůli excesu s jídlem byli odejiti z Top Gearu . Nicméně hnidopichům by mohl vadit fakt , že je doprovázel Land Cruiser s kameramnem a jeho štábem. Takže umřít tam opravdu nemohli . Ale jako příklad chlapské soudržnosti a extrémní expedice dokonalé. A asi do poloviny to bylo opravdu i nesmírně vtipné a nabité hláškami . V 2. půli už ta únava přeci jen byla znát. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka je opět výborný cestopis (hlavně Clarksonovy fakta), ale postupně to začíná být už trochu natahované, příroda už nenabízí moc nového a oživují to jen vtípky. Že by tam byli o hladu se opravdu nebojím, ale ta voda určitě příjemná nebyla. Jedna z mála zmínek České republiky v sérii, pěkné, že nás Clarkson počítá do západní evropy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající speciál o prozatím nejnáročnější výpravě. Samozřejmě si nedělám naivní iluze o tom, že tu a tam klukům štáb nepomohl. Nevypadali příliš zanedbaně. Nicméně i tak to byla velká legrace a o to mi jde především. Nápad s postavením vlastního vozu byl sice snadno prokouknutelný, ale byl fajn. Celkově byla epizoda zajímavá a prázdné Mongolsko byla naprosto nádherná oáza klidu. Kluci působili občas trošku nasraně, takže je mi jasné, že podobný speciál už proklatě dlouho neuvidíme. O to více by si jej měl člověk užít. Kromě toho, že dostanete rychlokurz o sestavení pojízdného vozu, rady ohledně velkého stoupání a přebrodění řeky, si užije i vaše bránice a hlavně oči při kochání se skutečným rájem na zemi. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jde o jeden z těch top speciálů. Vlastnoručně postavené auti, rozmanitá příroda Mongolska, trio, které víc než kdy jindy táhne za jeden provaz, vtipné momenty k tomu... ()

Zajímavosti (1)

  • Při kempování na konci dne, kdy potkali teepee (přibližně v půlce filmu), Clarkson, Hammond a May vaří na ohni z parádních suchých borovicových polínek. Široko daleko však nikde nebyly žádné stromy, natož suché, a do té doby pálili jen dřevo z transportních beden. (Brain)

Reklama

Reklama